Újdonságok
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

HÍREK ATS Felkészül: ATS - Különleges szállítmányok

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a nemrég megjelent ETS2 Különleges szállítmányok DLC-hez. Továbbra is dolgozunk rajta - több útvonal, valamint különféle kódfejlesztések is érkeznek. Eközben az ATS hasonló DLC-jével kapcsolatos kérdésekkel is bombáztok bennünket, ezért úgy érezzük, hogy nem szabad teljes sötétségben tartani titeket. Örömmel jelentjük hát be, hogy az ATS is megkapja a saját túlméretezett szállítmányait!Járműfejlesztő csapatunk jelenleg is egy csomó új különleges rakományt fejleszt az ATS számára, így az útvonaltervezőknek egyelőre még helykitöltőket kell használniuk. Amikor a tervezők beállítják az útvonal-paramétereket, egy rakat tesztelés és próbálgatás szükséges annak biztosításához, hogy az adott rakomány simán eljusson A pontból B pontba, de persze csak bizonyos mértékű kihívás árán. Ez nagyon időigényes, ezért inkább már azelőtt elkezdtük az "útvonaltervezést", hogy a végleges rakománymodellek elérhetőek lennének. Íme egypár kép...


A képeken a speciális rakomány helykitöltő pótkocsiját láthatjátok. Tervezőink ezt használják annak ellenőrzésére, hogy egy bizonyos rakomány, amelyet mi tervezünk, elfér-e majd a játékban lévő kritikus helyeken. Ha nem illeszkedik, általában megpróbáljuk áttervezni a térképet, egy-két lábbal megemelni egy hidat, vagy odébb rakni egy nagy sziklát egy szűk kanyarban. Ha egy ilyen változtatás tönkretenné a helyet, akkor találnunk kell egy alternatív útvonalat. Amint láthatjátok, egyes helyek meglehetősen szűkek, csak néhány hüvelyknyi helyet hagyva az áthaladásra!

A Különleges szállítmányok fejlesztői elég sok időt töltenek ezzel a helykitöltő pótkocsival, és viccből elkezdték ezt a furcsa üres dobozt "akváriumnak" nevezni. Amikor a járműcsapat hallott róla, úgy döntöttek, hogy kimaxolják ezt a kis viccet. Tehát most, amikor a megfelelő útvonalakat keressük, az SCS pörölycápáját is el-elvisszük egy körre.
hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2018/02/ats-special-transport-warming-up.html
fordította: hattorihanzo
 
Boxer

Hozzászólások

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!