Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Last week
 5. Earlier
 6. Sziasztok, mikor belépek minden jó csak fekete az út és az épületek nagy része. Addig sikerült eljutnom hogy directX emulátort kell a javításhoz de azt hogy kell használni?
 7. és a directX emulátort hogyan lehet használni?
 8. csomafalva83

  Low FPS

  Sziasztok, 1.46.2.17 legujabb steam verzió van fent. A normál játék megy szépen kb 50-100 FPS között. A hungary map 1-2 perc játék után beesik 20 alá néha van h csak 8 Mi lehet a probléma? Más mod nincs fent. Köszi
 9. szerintem nem megjelent hanem ide feltöltötték a mapot. mert szerintem ets-2 be nehéz lenne berakni a mapot. de lehet hogy tévedek és bent volt már steam worksopba. de vissza a kérdésre ugy 2012 körül asszem.
 10. Sziasztok! Letöltöttem a Hungary mapot ,de nem tudom használni mert az 1.46-os verzió kellene hozzá! Sehol sem tudom a frissítést elérni ,eredeti a játék de csak az 1.40-es frissítés van meg. Hogyan tudom frissíteni?
 11. Próbálj meg telepíteni egy "DirectX Emulátor"-t, az valószínűleg megoldja a problémát! Igaz, azt nem tudom, hogy MacOS-hez is van-e ilyesmi, de mert Linux-hoz tudom, hogy van, úgy vélem talán ehhez is!
 12. Nem jelenik meg minden linux alat a játék pedig normál térkép szépen megy magas grafikus beállitások melet .is mit tegyek?
 13. Tulajdonképpen semmi baj sincs. Amikor az internet kapcsolat váratlanul megszakad egy online munkafolyamat közben, az akkor használt IP cím úgymond "beragad" a kiszolgálónál, ami adatforgalom hillyán egy idő után felszabadul, és ismét lehet elkezdeni elölről a dolgot.
 14. Internetprobléma miatt megszakadt a letöltés, és mivel nem tekinthető befejezettnek, így elvesztettem a jogomat minden további letöltés kezdeményezéséhez, folytati pedig már nem tudom az előzőt. Ez azt jelenti, hogy használatra lényegében alkalmatlanná vált a fiókom. Ebben az esetben tudja valaki, hogy mi a teendő?
 15. Nem az a baj, mindenkinél 002-re végződik, mert ez egy kettévágott 7z fájl, hanem az, hogy kevesen olvassák el a leírásokat! Viszont — ahogy ezt le is írtam — csak a 7ZIP-pel érdemes kicsomagolni, mert azzal lett becsomagolva és elvágva, és azzal állítható vissza BIZTONSÁGOSAN! A 001-est kell megnyitni a 7ZIP-pel, majd a benne található 3 fájlt kijelölni, és megkezdeni a kicsomagolást (ezt akár úgy is lehet, hogy a kijelölt fájlok valamelyikének az ikonját az egérrel kihúzzuk valahová — ez lehet akár a "mod" mappa is), aminek következtében a 7ZIP össze fogja fűzni a 001-est és a 002-est így létrehozva a 3 db .scs fájlt! Nem értem, hogy mi nem világos a letöltésnél megtalálható leírásban!!!
 16. Valami egyéb időjárás, vagy bármilyen textúrát befolyásoló mod van gondolom telepítve, és azzal ütközhet... gondolom. Próbáld modok nélkül, azután egyesével szűrd ki a nem megfelelő modot.
 17. Sziasztok! MAC-en játszom és a jó verzió van behelyezve(mind a 3 fájl.) Azonban az egész útnak, valamint fák és egyéb textúra is fekete a játékon belül.
 18. Bátkai Géza

  HU rendszám

  Jol néz ki
 19. Sziasztok ne haragudjatok de youtubon is ra kerestem es Sajnos nem tudom a magyar modot megcsinalni mindent bemasoltam a mod mappaba de Elinditom a jatekot es nem talalja a magyar modot. Valaki esetleg Tudna valami hasznos tippet adni
 20. Szerintem az a baj, hogy a 002-es sharemods-os fájl nem .scs re hanem .002 re végződik. Nálam is ezt írja ki mint a kérdezőnél.
 21. Hirtelen az jut az eszembe, hogy kettő vagy több mod összeakad, ütközik egymással. Első lépésben az AI forgalmat befolyásoló, és a pótkocsi modokat venném ki, és ellenőrizném egyesével. Lehetőleg ugyanazon a területen.
 22. van olyan hogy jön velem szembe egy autó és ilyen zöld lesz az egész képernyő és ahogy elmegy megjavul
 23. Boxer

  Hiba

  Ez tulajdonképpen nem rar arhívum, hanem 7zip. HAGYOMÁNYOS: sharemods-os linkek Mind a két fájlt ( *.001 és a *.002 ) letöltöd egy mappába. Ezután lehetőség szerint a 7zip programmal csomagold ki a *.001-es fájlban lévő 3 db *.scs fájlt. Ezeket kell a /mod mappába beilleszteni. Ha nem tudod, hogy hogyan kell a modokat telepíteni az ETS2 játékhoz, akkor keress rá a YouTube-on.
 24. manczmate17

  29875431.jpg

 25. Almabaszo

  Hiba

  Én magát a rar filet se tudom megnyitni, próbáltam 7-zip-el is , de azt írja hogy sérült a file, ez esetben mi a teendő?
 26. Dedikált szerveren újra 8-an futunk neki, reményeim szerint immár több sikerrel...
 27. Megnyugtató, hogy hallgatnak a közösségre, és kapja a támogatást a dedikált szerver. Gyorsan reagáltak az eltérő méretarányú pályák idő szinkronizációjára. A kijelölt moderátorok tudják in-game átállítani a játékban az időt, és az időjárást Amit viszont nagyon gyorsan meg kellene oldaniuk, az a szerver lista, és azon belül a modlista szinkronizálása. Az időjárásban és forgalom irányításban is van még hiányosság... márami a szinkronizációt illeti. A szerver csomagfájlok elkészítése is nyögve nyelős. 2 szerver indításánál, ha valaki nem jártas a DOS-ban és .bat fájl készítésben, akkor felejtse el. Továbbra is hiányzik a slotok számának megnövelése Láttam már olyan szolgáltatót, aki képes 15€-t elkérni 8 slotért. Akkor már érdemes befektetni egy mini PC-be, ami mehet odahaza 0-24-ben. Na de majd meglátjuk mi lesz... mondta a vak, az erdőben.
 28. Boxer

  Scania L'ecsó skin

  Na ez, hogy pattant ki a kobakodból???
 29. Retoucher

  Scania L'ecsó skin

  Scania L'ecsó skin by retoucher
 30. Boxer

  Boxer album

 1. Load more activity
×
×
 • Create New...