Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Earlier
 3. Megerősítem Lépcső ;[25/09/2023 21:00:36] (sec-0004-0005);-12880.6;13.6872;-17534.8;-1.98919;-0.110347
 4. ChrissGamePlay: Euro Truck Simulator 2 Hungary Map Telepítés Lépésről lépésre a YouTube-on.
 5. Thanks for the quick update, the map is awesome as always. I cant wait to see the future improvemrnts and hopefully extended areas moving forward. Found the update on the SCS forum not sure why its not updated here.
 6. Helo, steam-en belül az ets2-nél a műhelyre kattints. Ott a keresőbe írd be: igo. Ott kihozza az elsők között.
 7. Köszönöm szépen, feltehetőleg orosz hölgyemény! Ígérem rátekintek oldalára!
 8. gyulus91hun

  1.48

  sziasztok! az 1.48 patch mikorra várható?illetve a még be nem fejezett pályarész hozzácsatolása?
 9. Kicsit off topic :) Úgy történt, hogy a húgom talált egy érdekes ember itt, és nemrég férjhez ment ^_^ (Admin, ne trollkodj!!!) Vannak itt jóképű emberek! ;) Maria vagyok, 25 éves. Modellként dolgozom, sikeres - remélem te is! Bár, ha nagyon jó vagy az ágyban, akkor nem vagy a sorban!))) Mint én itt plz: http://everydating.org/profile/Lolitaprony/ (ha a feleség a közelben van,ne kattintson! :D) By the way, nem volt szex sokáig, nagyon nehéz megtalálni egy tisztességes... És nem! Nem vagyok prostituált! Szeretem a harmonikus, meleg és megbízható kapcsolatokat. Én szakács finoman és nem csak ;) van egy diplomát marketing. Saját fotó: [img]https://i.ibb.co/zhMSQpj/5489819-2-3.jpg[/img] ___ [i]Hozzáadott[/i] A fotó törött, sajnálom((( Profilom a társkereső alkalmazásban: http://everydating.org/profile/Lolitaprony/ Vagy írj nekem a táviratban @Lolitaprony_best (kezdj el beszélgetni a fotóddal!!!)
 10. Engem nem dob be. A modos újratöltésnél nincs semmi mod, és nem tudok átmenni rajta. Segítséget szeretnék kérni! Köszönöm:)
 11. Sziasztok! Valaki segítene, és leírná hogyan töltsem le a mapot? Köszönöm!
 12. Hello sracok azt szeretnem megkerdezni hogy hogyan lehet multiplayerezni a magyar mapon? Koszcsi elore is!
 13. Nem tudom megnyitni a videót
 14. 2019. szeptember 27-én
 15. Most már jobban mennek a dolgok?
 16. There are several popular modding communities and websites where you can find a wide range of ETS2 mods, including truck skins, trailer skins, and traffic mods. Some popular websites for ETS2 mods include Steam Workshop, ModDB, and ETS2.lt. You can search for specific mods or browse through the categories to find the ones you are looking for. Keep in mind that mods are created and maintained by independent modders, and availability and updates can vary. It's always a good idea to check the latest information on the respective modding communities or forums to see if the mods you are interested in have been updated or are still being maintained.
 17. Örülök, hogy megvetted az American Truck Simulator (ATS) játékot, és észrevetted, hogy Magyarország is benne van a játékban. A különbség az East Going DLC Magyarországa és az itt fent említett Hungary Map között az, hogy a Hungary Map egy különálló mod, amelyet a közösség készített, és hozzáadja Magyarországot az alapjátékhoz. Az East Going DLC viszont hivatalos kiegészítő a játékhoz, amely az egész Kelet-Európai régiót lefedi, beleértve Magyarországot is. Az East Going DLC a játékhoz hivatalosan tartozó területet bővíti ki, és számos új várost és útvonalat kínál az adott régióban. Ezzel együtt élményekkel gazdagíthatod a játékot, és élvezheted a Kelet-Európában történő fuvarozás izgalmasabb kihívásait.
 18. Saint

  Kifagyás!

  Helló,valaki tudna segíteni mikor inditanám el a miért fagy ki betötléskor?
 19. Valaki esetleg feltudná valahova tölteni a zipet? mert sehol se találom
 20. Teke91

  Mi a kulonbseg?

  szerintem azóta írják a különbségeket, amióta feltetted a kérdést , mert annyi van.. Össze sem lehet hasonlítani igazából. a dlcben található magyarország egy sablonos, 3 autópályából és 4 kis utcából álló rész, 3db várossal. amit magyarországnak csúfolnak, de igazábol lehetne románia, szlovákia, vagy akármi más is mert semmi különbség... itt az oldalon egy olyan magyar mapot tölthetsz le, ami egy az egyben visszaadja a magyarország feelinget, részletesen kidolgozva a városok , utak, utcák, izgalmas lerakókkal, ez a pálya adja meg azt a játékélményt amire szüksége van az embernek.. Az az igazság hogy ha a Restacaros magyar pálya nem lenne, akkor már rég nem játszanék a játékkal, csak ajánlani tudom.
 21. thrax

  Mi a kulonbseg?

  Sziasztok! Megvettem az ets2-t az amerikai oldal nagyon bejott es lattam van magyarorszag is benne. A kerdesem a kovetkezo, mi a kulonbseg a jatekot tartalmazo east going dlc magyarorszagja es az ezen az oldalon fent lévő hungary map kozott? Gondolom boven van ha egyszer ezt is hasznaljak. Koszonom szepen ha valaki megtisztel a válasszal esetleg kicsit bovebben is
 22. Sziasztok! Azt vettem észre, hogy Esztergomban a garázs nem bejárható, mert a szintje meg van emelve és így nem közelíthető meg a kamion jelentős sérülése nélkül. Amúgy jó a map
 23. Sziasztok! Ezt én is meg tudom erősíteni, hogy valóban meg van fordítva a tatabányai garázs. Amúgy nagyon jó a map!
 24. Hi guys Firstly i would like to say thanks for keeping this map going, it's by far the most alive map out there & my favorite map. Hoping you can find some time at some point to continue to expand on it down the track. Thanks for bring it upto date witht he new materials. I have a question I'm hoping someone could answer. On the old website you used to have a link to a Truck skin mod as well as a trailer skin mod that not only included skins but additional traffic & cargo. The last time I downloaded it was for version 1.43 & the aurthor noted he was workiong on updating it as well as adding some of the traffic that was no longer compatible. It's not on this new forum (or I'm blind & just dont see it). Does anyone know if it's still being updated & if so were I can find it? In find it's a great addition to the immersion of the game & the Hungarian Map experience. Thanking you in advance Marsalis
 25. Mars

  Hungaroring

  A discord server would definetly be a bonus
 26. Sziasztok! Hogyha kiválasztom vagy megveszem a tatabányai garázst, és gyorsutazni szeretnék akkor nem nagyon lehet kijutni mivel meg van fordítva az egész.
 27. Elnézést, nem a hibák közé akartam tenni...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...