Újdonságok
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
Hungary Map by Frank007

Map Hungary Map by Frank007 v0.9.28a

No permission to download

(A letöltött ".7z" kiterjesztésű tömörített fájlt ki kell csomagolni!)

A Hungary Map v0.9.28a-s verziója a játék 1.31.x verzióival használható, természetesen a szükséges HOTFIX-el! (Az "x" bármilyen szám lehet!
)


--------------------------------- (Google Translater)
(Compressed file with the extension ".7z" must be unpacked!)


Hungary Map v0.9.28a version is use 1.31.x game versions, of course with the HOTFIX you need! (The "x" can be any number!
)


Szerző
Boxer
Letöltve
524
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
5.00 star(s) 1 értékelés

Legutóbbi értékelések

Köszönöm a térképet. Telepítettem az 1.31 fix fájllal. Jól működik és gyönyörű. Azonban jó lenne, ha felvehetnéd ezt a szép térképet egy mod megosztó oldalra, ahol az emberek könnyen megtehetik azt. Azok, akik nem tudnak magyarul beszélni, nem érthetik meg. A Google Fordító néha nem tud segíteni. Köszönöm mindent, mindazonáltal.
Boxer
Boxer
Köszönjük a dicséretet. Aki valóban szereti a HUNGARY MAP-ot, az a világ végén is megtalálja a hozzávaló aktuális hotfixe(ke)t. Nem vagyunk elrejtve. A fő domain ( http://restacar.hu ) ahonnan egy kattintással el lehet jutni ide is, már közel 6 éve él és virul. A hotfixek olyan ütemben frissülnek, hogy bőven elég itt karbantartani, nem még 3-4 másik helyen is. Bevételünk nem származik semmiből, ezért értelmetlen is lenne a fél világot a nyakunkba venni. Így is van felelősség a vállunkon, a meglévő közösségünk felé. Mindenesetre jó érzés, hogy ilyen népszerű a térképünk más országokban is. Azt megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol odahaza? Mert, hogy ilyen jól fogalmazol Magyarul. (Vagy a google fordító kezd okosodni)??? :)
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!