Újdonságok

HÍREK ATS Washington állam: Seattle

Seattle a legnagyobb város úgy Washington államban, mint az Egyesült Államok északnyugati régiójában is. 2016-ban az USA leggyorsabban fejlődő városa lett a maga 3,5 millió lakosával, és otthont ad Amerika néhány legnagyobb vállalatának.

Kep1.jpg
Kep2.jpg

Az érkező bővítésben a sofőröknek sok csodálatos látványban lesz részük a híres látnivalókkal, stadionokkal és ikonikus városképpel, miközben az egyedi kereszteződésekkel tarkított kígyózó utakon utaznak. Felismeritek valamelyik híres épületet?

Kep3.jpg
Kep4.jpg

Egy olyan megaváros, mint Seattle megalkotása nem könnyű feladat a térképész csapatnak. Gondos tervezést és döntéseket kell hozni, hogy igazodjon a térkép méretéhez és korlátaihoz. Reméljük, hogy mindezen nehézségek ellenére sikerült élethűen ábrázolnunk a várost és látnivalóit.

Kep5.jpg Kep6.jpg

Miközben a kilátást csodáljátok a fülkéből, ne feledjétek a változó sebességhatárokat is figyelni. Az új technológiának köszönhetően a változó infomációs paneleken megjelenő információk mindig pontos adatokkal látnak majd el a sebességhatárról, miközben ezen a rohanó városon haladtok át.

Kep7.jpg Kep8.jpg

Bizonyosan nem lesz hiány a megbizatásokból Seattle-ben, ugyanis a város az Ázsiába irányuló forgalom egyik kapuja a kikötőivel és repülőtereivel. A kamionsofőrök állandóan munkában vannak, hogy ellássák áruval a nyugati-partot és további területeket is.

(Kep 9-12)
Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg
Meggyőződésünk, hogy Seattle a kedvenc céljaitok közé fog tartozni. Százszámra menő kávézóival egy igazi kamionos-paradicsom.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!