Újdonságok

HÍREK ATS Washington állam: az Everett-i repülőgépgyár

Bármely adott időpontban több, mint 9000 repülőgép van felettünk a levegőben, és jó eséllyel az egyiket Washington államban készítették. Az állam legnagyobb repülőgépgyára pedig Everett városában található, ahol havonta akár 20 gép is készülhet.

Kep1.jpg
Kep2.jpg

Egy kisvárosnyi területen található a Világ legnagyobb épülete címmel büszkélkedő csarnok, amelynek falai közé 13 Empire State Building is elférne. Képzelhetitek, mennyi emberre van szükség, hogy minden gördülékenyen működjön egy ilyen hatalmas területen, és a kamionsofőrök fontos szerepet játszanak ebben a folyamaban.

Kep3.jpg
Kep4.jpg
Az érkező Washington állam bővítésben lehetőség lesz szállítmányokat hozni és vinni ebbe a hatalmas gyárba ill. gyárból: repülőgép alkatrészeket valamint új Különleges szállítmányokat is. Az Everett-i gyár különleges modellekből épül fel, amelyek a valódi épületek alapján készültek és különleges látványt nyújtanak a mellettük elhaladóknak.

Kep5.jpg

Alig várjuk, hogy ti is felfedezhessétek ezt a hatalmas gyárat. Időközben pedig hozzáadhatjátok a Washington állam DLC-t a Steam-kívánságlistátokhoz.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!