Újdonságok

HÍREK ATS Utah: városi területek

Ha Utah népességeloszlási térképére néztek, láthatjátok, hogy az emberek leginkább az északi részen laknak nagyobb városokban, mint pl. Salt Lake City vagy Provo. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az állam többi része szellemek lakta pusztaság. Kisebb-nagyobb városok találhatóak szétszórtan a területen.

Kep1.jpg Kep1.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg

A vidéki otthonoktól a terjedelmes lakóövezetekig, sok különféle településformával fogtok találkozni Utah-i útjaitok során. Minden lakóövezetnek megvan a sajátos kinézete és hangulata, sokszor történelmi jelentőségű otthonokkal.

Kep7.jpg Kep8.jpg
Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg KEp12.jpg

Szeretnél többet is megtudni Utah létrejöttéről? Csatlakozz hozzánk élő streamjeinken ( Twitch és Steam ) holnap, nov. 5-én UTC 16:00 ( CET 17:00 ) -kor, ahol ALex (LondonLad), Duff és Raven beszél majd a tervezésről.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • tancsa0112 @ tancsa0112:
    jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
    tancsa0112 @ tancsa0112: jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni...