Újdonságok

HÍREK ATS Utah: mint a kőszikla!

Vajon milyen történet rejlik Utah pompás színei és sziklaalakzatai mögött? A főleg a déli területeken található sziklaalakzatok a terület egyedi geológiája és persze millió évnyi erózió által alakultak ki.

Kep1.jpg Kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg

Sok-sok western-filmben, sőt még a kengyelfutó gyalogkakukkról szóló rajzfilmben is láthattuk ezeket a sziklákat, amelyek világviszonylatban is a leghíresebbek és legfényképezettebbek közé tartoznak. Sok közülük védett terület, rezervátum vagy nemzeti park.

Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg

Még szerencse, hogy ezen sziklák megformálása a következő ATS térképbővítéshez nem tartott csapatunknak több millió évig ( nem úgy, mint a valódiak esetében ). Azonban a megalkotásuk nem volt könnyű, a széleskörű kutatásokkal, a prototípusok elkészítésével és teljesen új szoftverek megtanulásával; szóval eltartott egy darabig.

Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg

Ahogy a képekből is láthatjátok, volt mit megtanulnunk az alakzatok létrehozásához. Mondhatni sziklaszilárd alapot hoztunk létre a következő projektjeinkhez, amelyekben esetleg hasonló formációk fordulnak majd elő.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!