Újdonságok

HÍREK ATS Utah: Légy üdvözölve!

A GPS-navigációk luxusa előtti időkben egy több államon keresztülvezető út megtervezése komoly kihívás volt. A nagy papírtérképeken betájolni a helyzetet és valmilyen tájékozódási pontot keresni, bizony sokszor megnehezítette a kamionosok életét. Azonban volt egyvalami, ami mindig tájékoztatta a sofőröket a hollétükről, az Üdvözlőtábla.

A főleg az államok határán megtalálható jelzés biztos jele annak, hogy új területre érkezel. Mindegyik egyedi megjelenésű, gyakran híres látnivalókat vagy nemzeti parkokat ábrázol, az adott állam szlogenjével egyetemben.

Kep1.jpg KEp2.jpg

Néhány amerikai államban viszont minden város határában megtalálhatóak. Különböző formákban és méretekben jelennek meg, a város jelmondatával és helyi látnivalókkal, pl. egyetemekkel vagy múzeumokkal a képeken.

Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg

Bármerre is járjatok, biztosak lehettek benne, hogy Utah táblái szívesen fogadnak benneteket és még sok millió utazót, akik évente elhaladnak mellettük.

Ne szalasszátok el a lehetőséget, hogy meglátogassátok ezt a vadi új államot az ATS-ben, és vegyétek fel a Steam-kívánságlistátokra Utah-t.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!