Újdonságok

HÍREK ATS Pótkocsi híradó 1.rész: American Truck Simulator

Keményen dolgozunk az új 1.35-ös frissítésen az ETS2-höz és az ATS-hez. Úgy néz ki, ez lesz az eddigi legnagyobb frissítés.Száleskörű béta-tesztelést tervezünk, de még rengeteg tennivalónk van, míg elérjük azt a fázist. Az elkövetkező bejegyzések az új funkciókra és tartalomra fognak fókuszálni.

A mai bejegyzésben az ATS-hez érkező új pótkocsi-típusokra és rakományokra összpontosítunk. Az újdonságok rendkívül praktikusak lesznek az északnyugati területeken.

A "chip van" ( nekem leginkább a forgácsszállító a megfelelő ) pótkocsik a faipart hivatottak kiszolgálni, elsősorban Oregonban és az érkező Washington állam bővítésben. Háromféle változatban lesznek elérhetőek: furgonos, mozgó padlós és az ikonikus hasas változat. Megvásárolhatóak lesznek és a fuvarozási piacról is választhatók majd. A tervek között szerepel, hogy más megfelelő árut is szállítsunk vele más iparágakban és más államokban.

Kep1.jpg Kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg

Washington állam felé közeledbe találkozhattok majd ráülteséses vontatmánnyal is, amely Kenworth T680-asokból fog állni. Az új spéci Kenworth-gyár modell csak úgy fogja magából önteni a vontatókat, amelyeket el kell majd juttatni a szalonokba. Ez egyedi új modell egy saját bejegyzést érdemel, így majd visszatérünk rá.

Kep7.jpg Kep8.jpg
A B-dupla pótkocsik egy szintén nagyon várt típus. Oregon és Washinton állam útjain talélkozhattok majd velük, mivel ott hivatalosan közlekedhetnek. Különböző pótkocsik kombinálásával rengeteg féle B-dupla hozható létre. Nagyon jól néznek ki, de a vontatásuk kihívás lesz majd a játékosoknak.

Kep9.jpg
Kep10.jpg
Kep11.jpg

Végszó? Talán: "konténerszállító pótkocsi-váz"

Kep12.jpg Kep13.jpg
Kep14.jpg

Az ETS2-t játszók se csüggedjenek, hiszen érkezik majd egy bejegyzés az ottani új pótkocsikról.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!