Újdonságok

HÍREK ETS2 Korzika

A Földközi-tenger langyos vizétől körülvéve, Franciaország és Olaszország között található Korzika szigete, mely gyönyörű tájairól és hegyvidékes területeiről ismert.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy ezt a csodálatos tájat magatok is felfedezhetitek majd az 1.36-os frissítés részeként, mint ingyenes kiegészítést a Vive la France! DLC-hez.


A játékban Korzika szigetén 6 várost látogathattok meg ( Ajaccio, Calvi, Ile Rousse, Bastia, Porto Vecchio és Bonifacio ), rengeteg látnivalóval és álmos falucskával egyetemben. Mint a legtöbb szigeten, a legmagasabb szintű út egy gyorsforgalmi út. Ha kedvelitek a szőlőskertekkel tarkított, kanyargós vidéki utakat, melyek tengerparti kilátókhoz vezetnek, akkor Korzika szigete nektek való hely.

Az odajutáshoz használhatjátok a Marseille-Porto Vecchio kompjáratot, vagy ha Szardínia szigetéről szeretnétek eljutni Korzikára, akkor Sassari-ból indul komp Ajaccio kikötőjébe, ami egyébként a sziget legnagyobb városa és fővárosa is.

Várjátok már? Mert Korzika itt van már nem messze.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...