Újdonságok

HÍREK ETS2 Irány a Fekete-tenger: Brăila kompátkelő

Kelet-Romániában található Brăila városa. A Duna partjára épült város a kezdetekben halászatáról volt híres. Manapság azonban már fontos csomópont a környező városok és falvak részére.

Egy kis közösség éppen átellenben található, a folyó túlpartján. Azonban semmilyen híd vagy alagút nem vezet a szemben lévő Smârdan faluba. Akkor mégis hogy juttok el oda? Hát természetesen hajóval!


A BAC folyami komp a maga nemében az első lesz a térképbővítésben. A sofőrök, mialatt a kompot használják, egy kis pihenőt tarthatnak, és egy 2 perces animációban láthatják a Dunai átkelést - mindkét irányban.

Sokkal több felfedeznivaló vár még rátok a DLC-ben, és hogy ne maradjatok le semmiről, vegyétek fel az Irány a Fekete-tenger DLC-t a Steam-kívánságlistátokra.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • tancsa0112 @ tancsa0112:
    jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
    tancsa0112 @ tancsa0112: jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni...