Újdonságok

HÍREK ATS Idaho: tereptárgy modellek

Sokan szinte alig tudnak valamit Idaho-ról, de a híres burgonyán kívül is akad még látnivaló ebben az USA államban. Ma néhány korai állapotban lévő terep modellt hoztunk nektek, amelyeket majd láthattok az útjaitok során.

Kep1.jpg Kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg

Az előző térképek készítése alatt szerzett tapasztalatok segítségével a csapatunk felfrissítette a régebbi modelleket, élethűbb megjelenést biztosítva ezzel. Az Idaho DLC-vel kezdődően új megközelítést alkalmazunk a régebbi modellek felújítására, modernebb külsőt adva nekik, hogy még jobban beilleszkedjenek majdani új környezetükbe.

Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg

Ahogy láthatjátok, eléggé sokféle épületről van szó: a tradicionális fa épületektől a modern, luxus nyaralóközpontokig. Ezeken a látnivalókon kívül sok különböző telephelyről fuvarozhattok majd. Ezek változatos, nyitott és részletesebb környezettel készültek, az újonnan tanult technikákkal.

Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg

Reméljük tetszett ez a első bepillantás, mit is kínál majd Idaho - van köztük olyan, amit felismertek? Mondjátok el a közösségi oldalainkon, ahol még több képet találhattok Idaho-ról. Ne feledjétek hozzáadni Idaho-t a Steam-kívánságlistátokhoz.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!