Újdonságok

HÍREK ATS Idaho-i pirkadat

Sok száz mérföldnyi éjszakai vezetés után a hajnal első sugarai általában örömmel töltik el a sofőröket. Sokan a felkelő Nap sugarai által pillantják meg először a környező tájat, ahogy a fény látványos színekbe öltözteti az égboltot - mint egy gyönyörű fényképen.

Kep1.jpg

Idaho-val kezdődően szeretnénk megosztani veletek néhány napfelkeltés képet az állam különböző részeiről. Néhány ismert látnivaló felismeréséhez éppen csak elegendő fénnyel, egy kis kihívás elé állítanánk benneteket.

Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg Kep5.jpg
KEp6.jpg Kep7.jpg

Mondjátok el nekünk, akár itt a blogban, vagy a Twitter, Facebook, Instagram oldalainkon, honnan származnak a képek, és mi majd kiválasztunk egy szerencsés tippelőt, aki egy különleges díjat nyer. Fel hát a tippelésre, és ne feledjétek hozzáadni Idaho-t a Steam-kívánságlistátokhoz.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...