Újdonságok

HÍREK ETS2 Ibéria ökoszisztémái

A félig kiszáradt dél-keleti sivatagoktól a zöldellő fenyvesekig, az Ibériai-félsziget gazdag és változatos ökoszisztémának ad otthont. Az itt található két különböző klímarendszer hatása, hogy útjaitok során nagyon is eltérő időjárással találkozhattok.

Kep1.jpg
Kep2.jpg
De Ibéria - bár a meleg időjárásáról és gyönyörű tengerpartjáról ismert - a téli időszakban tud hideg is lenni, ami kiemeli a félszigeten található zöldebb növényzetet.

Kep3.jpg Kep4.jpg
Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep8.jpg Kep9.jpg
Kep10.jpg Kep11.jpg

Területét tekintve, az Ibériai-félsziget Európa második legnagyobb félszigete, így biztosak lehettek benne, hogy útjaitok során az ökoszisztémák széles tárházával találkozhattok majd. Ez a változatosság érdekes kihívás elé állítja térképész csapatunkat, hogy összevegyítsék a térség különféle területeit.

Tetszett, amit láttatok? Ha igen, akkor nézzétek meg a Twitter és Instagram fiókjainkat is, ahol még több exkluzív képet találhattok.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...