Újdonságok

HÍREK ETS2 Ibéria építészete és települései

Az Ibériai-félszigeten sok történelmi település található, keskeny utcákkal, ódon templomokkal és csodálatos kastélyokkal. Ennek fényében a következő DLC-hez a csapatunk új épületeket és modelleket alkotott, amelyek méltón képviselik Ibéria építészetét.

Lehetetlen feladat a félszigeten megtalálható összes építészeti jegyet bemutatni, de azért van néhány, amely jellemző a területre. Ezek például a vörös cseréptetők, a fehér falak és persze az elmaradhatatlan spaletták, hogy kívül tartsák a meleget.

Azonban nem minden helyi eredetű az Ibériai-félszigeten. A spanyol koloniális stílustól a Neoklasszicista építészetig, a világ sok tájáról származó jellegzetesség megtalálható Spanyolország és Portugália építészetében.

Szóval ha arra jártok, lassítsatok és gyönyörködjetek egy kicsit Spanyolország és Portugália építészetében.

Kep 1.jpg Kep 2.jpg
Kep 3.jpg Kep 4.jpg
 

Hozzászólások

#5
Elismerem a rengeteg munkát, ahogy lemodelleztek számtalan épületet. De ez elsősorban egy közlekedés szimulátor lenne. Vagy lehet csak én akarom ezt?
Az autóverseny szimulátorokban (Assetto, iRacing), szerintem senkinek nincs kedve nézegetni a közönséget vajon elég fényképszerű arcok vannak-e. Látszódnak a szemünksarkából, kb.hasonlítanak és ennyi elég.
Miután megjelent az Iberia DLC, kritika, kritika hátán. :oops:
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...