Újdonságok

FOLYAMATBAN Hungarian Trailer pakk Hiba jelentés

Sziasztok! Itt tudtok hibákat jelezni a csomaggal kapcsolatban.Minél hamarabbi segítségnyújtás érdekében,legyetek kedvesek egyértelműen jelezni a hibát nekem, (fotó,log formájában) ahogy tudok,segítek..

Köszönöm.
1.jpg
 

Hozzászólások

#2
Szia. Beraktam a módokat és elkezd tölteni a képernyő és az automatikus mentéseket elhozza és nem enged tovább.
Miért van?
 
#3
Szia. Beraktam a módokat és elkezd tölteni a képernyő és az automatikus mentéseket elhozza és nem enged tovább.
Miért van?
Szia! Ez így érdekes..Gondolom HM mapon próbáltad? Vagy a gyárin? Elvileg mindkettőn működik..Az szokott segíteni,ha egy korábbi automatikus mentést töltesz be..Elég sok dolog ki lett szedve a csomagból,.. Log-ot ha tudnál feltölteni,az segítene..
 
#6
Szevasztok! Pici infó a csomagról:
Nincs elfelejtve folyamatosan javítgatom.Indivel tartottam egy aprócska eszmecserét, mi lehetett a baj,a legutolsó frissítéssel kapcs.. Volt érdekesség ..

Reményeim szerint az 1.40-es frissítéssel lesz majd publikálva a csomag, hun mapos teszt után.. Csomag is át lesz kicsit nevezve, épp aktuális ets2-ős verziót fogja viselni ezentúl.
Nyomon követni is egyszerűbb lesz..

Ekeri trailer is a tervek közt szerepel,hogy belekerül majd a következő frissítésbe.. majd ez még kiderül,hogy jó ötlet lenne e...
 

Mellékletek

#11
Szevasztok!
Készítettem egy javítást az 1.40-es trailer csomaghoz.Amikor publikálva lett nekem nem volt még meg az Iberia dlc, így az abban lévő dolgokról sem tudtam.
Gondolom páratoknál előfordult a zöld,autószállító,elcseszett cargó pozival,meg fagyással, amit a villogó dds file is elő segíthetett ,többek közt,ez is javítva lett, most már normális helyen villog, a fülkén belül nézve is.. Elnézést a kellemetlenségér Skacok.. ITT letudjátok tölteni, vagy bemásoljátok a modba(ne a saját potok közé) vagy ezt aktiváljátok utoljára..Következő frissítésnél, már alapból benne lesz majd.. Jó mókázást.. Köszi!
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...