Újdonságok

HÍREK ETS2 Fekete-tenger: Bulgária

Bár a héten a hírek túlnyomó része az érkező Wahington állam bővítésről szóltak, azért nem feledkeztünk meg az ETS2 rajongókról sem. Az 1.35-ös frissítés megjelenése után beszéljünk az "Irány a Fekete-tenger"-ről is kicsit. Az országokat bemutató listánk következő eleme Bulgária.

Kep1.jpg
Kep2.jpg

Bulgária egy közepes méretű szláv ország ( 100 994 km2 ), keleten a Fekete-tenger, délen pedig Törökország által határolva. Mivel Európa és Ázsia határánál fekszik, az elmúlt évszázadok, évezredek alatt az elhelyezkedése kultúrális és stratégiai jelentőséggel bírt. A cirill ábécé keletkezési helyeként része volt a bizánci és oszmán birodalmaknak, majd a Szovjetunió-vezette keleti-blokknak, mígnem 1991-ben önálló állammá vált. A rengeteg összefonódó kultúra emlékeit még ma is láthatjátok, mikor az ország széles útjain, nyüzsgő városain és tengerparti útjain autóztok.
Kep3.jpg
Kep4.jpg

Addig is, míg majd többet mutatunk a következő hónapokban, egyelőre néhány munkafázisú képpel szeretnénk fokozni az étvágyatokat; falusias helyszínekkel és szovjet-éra beli építészettel.

Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg
Kep9.jpg Kep10.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!