Újdonságok

HÍREK ETS2 ETS2 1.37 - francia városok felújítása

Ahogy azt már tudjátok, a következő frissítésben a technikai javításokra összpontosítunk majd: elsősorban a hangokra, aztán a grafikára. Azonban egy kis térképész csapat folyamatosan dolgozik a játék régebbi térképrészeinek felújításán.

Kep1.jpg kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg

Az 1.37-es frissítésben a franciaországi Metz, Reims, Strassbourg és Dijon városok kapnak friss festést és felújított utakat. Ezen kívül megújul a növényzet és a terep anyagai is.

Kep5.jpg Kep6.jpg
Kep7.jpg Kep8.jpg

De ez még nem minden! Néhány jelzőlámpa is újabb modellekre lesz cserélve, hogy hűebben tükrözze a területet, valamint egy kereszteződés is újra lett cserélve ( észreveszitek, melyik az?).

Kep9.jpg Kep10.jpg
Kep11.jpg Kep12.jpg

Tartogatnak még valamilyen meglepit a következő frissítések? Várjátok ki, és meglátjátok, de egyelőre reméljük, tetszeni fognak a francia városok javításai, és újra meglátogatjátok őket, ha elkészül az 1.37-es.

Látogassátok meg közösségi oldalainkat is ( Twitter/Instagram ) exkluzív képekért, amelyek itt nem találhatóak meg.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...