Újdonságok

HÍREK ETS2 ETS2 1.36-os nyílt béta frissítés

Miközben mindannyian el voltunk foglalva a Rózsaszín szalag eseménnyel, sokakat váratlanul érhetett a következő frissítés. A sok jó dolog mellett a fő hangsúly a DirectX-et érintő változáson, valamint az érkező Irány a Fekete-tenger DLC előkészítésén van. Fussuk át együtt a listát, mit is tartalmaz ez a nyílt béta.

header.jpg

Először azonban egy figyelmeztetés: ne használjátok ezt a bétát, ha még szeretnétek a Rózsaszín szalag esemény keretein belül fuvart teljesíteni. Az 1.36-os bétában nem támogatott az esemény, nem lehetséges a játék korábbi verziójára visszatérni az 1.36-os által módosított profillal. Alapvető változásokat tartalmaz, például másféle mentési struktúrát - mentsétek tehát el azokat a profilokat, amelyeket még használni szeretnétek majd az 1.35-ös vagy korábbi verziókon.

A frissítés legfontosabb része a DirectX 11 ( pontosabban 11.1 ). Úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük a DirectX 9 támogatását a gyorsabb és egyszerűbb fejlesztések érdekében. Az 1.36-os verziótól kezdődően a játékaink nem lesznek kompatibilisek a DirectX 9-et futtató rendszerekkel.

Kep1.jpg Kep2.jpg

De az 1.36-os nem csak a változásokról szól, van benne néhány új dolog is. Elsőként a nemrég bejelentett Korzikát emelnénk ki, amely ingyenes tartalomként lesz elérhető a Vive la France! térképhez. Odajutáshoz a francia Marseille vagy a Szardínia-i Sassari kikötőjét lehet használni.

Kep3.jpg Kep4.jpg

Második helyen említenénk az úttereléseket. Ez a funkció már elérhető az ATS-ben - van akik szereti, van aki nem, főleg a kiszámíthatatlansága miatt. Mostantól kezdve bármikor eltűnhet az időtartalékod egy útjelzés vagy egy autópályáról leterelő rendőr miatt. Ezt a bizonytalanságot szerettük volna a játékainkban, mivel sokan eléggé kiszámíthatónak tartották őket. Szeretnénk, ha több improvizáció lenne a játékban, ahogy a valódi világban is sokszor történik. A fő cél azonban, hogy jól érezzétek magatokat játék közben, ezért egy csúszka segítségével lehet állítani a terelések gyakoriságát ( akár teljesen kikapcsolni is ) - ha valakinek esetleg mégsem tetszene annyira az a funkció.

Kep5.jpg Kep6.jpg

Mostantól láthatjátok a sofőrjeiteket, kamionjaitokat és pótkocsijaitokat a térképen ( régi kívánság a listáról ), bevezettük az elkerülendő pontokat a navigációban, amelyekkel olyan pontokat lehet kijelölni, amelyeket el akartok kerülni az úton.

Kep7.jpg Kep8.jpg

Végül, de nem utolsó sorban új AI járműveket adtunk a játékhoz, javítottunk az élsimításon, elérhető lesz a kínai ( és más nem-latin ) karakterbeviteli mód, vagy más néven IME, és néhány moddolási változtatás.

Jó szórakozást az újdonságokhoz, de mint mindig: ez még csak egy nyílt béta, nem egy stabil verzió. Szóval ha akarjátok, várjátok meg a végleges változatot. De ha szeretnétek nekünk segíteni, hogy minél hamarabb elérjünk odáig, akkor a visszajelzéseket várjuk a fórumban, a hibákat pedig itt jelenthetitek.

A nyílt béták alatt egy alternatív World of Trucks oldal üzemel, hogy biztonságosan ki lehessen próbálni minden új funkciót. További információkat a World of Trucks Open Beta oldalon találhattok. Modderek pedig nézzék meg a modding wikit a moddolási részletekért.

Ha szeretnétek részt venni a nyílt béta tesztelésében, akkor a Steam public_beta részlegében találhatjátok meg az aktuális verziót. Jelszó nincs.

Ne használjátok ezt a bétát, ha még szeretnétek a Rózsaszín szalag esemény keretein belül fuvart teljesíteni. Az 1.36-os által módosított profillal nem lehetséges a játék korábbi verziójára visszatérni.

Az 1.36-os nyílt bétában nem támogatott a Rózsaszín szalag esemény!

Változások:

Térkép
- Korzika (Vive la France! DLC szükséges)

Funkciók:
- útterelések
- elkerülendő pontok a navigációban
- új AI járművek
- sofőrök, vontatók és pótkocsik láthatóak a térképen
- DirectX 11 teljes támogatás
- kínai és egyéb nem-Latin beviteli karakterek ( IME)
- élsimítás javítása ( SMAA, elektromos vezetékek )

MOD:
- Nap profilok változása ( HDR )
- AI rendszámtáblák változásai
- új műszerfali kijelzőelemek ( digitális mérők, fogyasztásmérő )
- térképszerkesztés előzmények ( undo/redo )
- csomópontok folyamatos választása
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!