Újdonságok

HÍREK ETS2 ETS2 1.36-os frissítés

Az Út a Fekete-tengerhez DLC szélsebesen közeleg, ezért itt az idő lezárni a bétát és továbblépni. Az ETS2 1.36-os frissítés már elérhető!

blog_ETS2_1_36_update.jpg

Ahogy eddig is, most is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki segített bennünket a bug jelentésekkel, javaslatokkal és visszajelzésekkel a nyílt béta alatt. Ez a frissítés az eddigi legnagyobb változást hozza a rendszerben, néhány klassz funkcióval együtt.

A legnagyobb változás a DX11 bevezetése, a DX9 teljes kivezetése mellett. A visszajelzések többnyire pozitívak ( FPS növekedés, simább játék ... ), ahogy arra számítottunk is, mivelhogy a minimum követelmények már eleve támogatják a DX11-et.

A láthatatlan változásokat soha nem értékelik annyira, amennyire megérdemelnék, két nagyobb újdonságot is tartalmaz a frissítés több kisebb mellett.

A Vive la France! DLC jelenlegi és jövőbeni tulajdonosai számára ingyen elérhető Korzika, a Földközi-tenger gyöngyszeme.

Az ATS-ben már régebbtől tesztelt kerülőutak szintén megjelennek ebben a frissítésben. Mondjátok el, ha ez így okés, vagy hogy milyen változásokat eszközöljünk még.

Ezek mellett sok más funkció is elérhetővé vált - mint pl. a kamionok és pótkocsik láthatósága a menedzser-térképen, kerülendő pontok beállítása a GPS-hez, stb. Akik bővebben szeretnének olvasni a változásokról, nekik ajánljuk a Nyílt bétáról szóló bejegyzést vagy nézzék meg a videót.


Ahhoz, hogy az 1.36-os frissítés érvényesüljön, jelentkezzetek ki a béta ágból, és a Steam automatikusan frissíti majd a játékot.

A nem Steames verziókhoz néhány napon belül lesz elérhető a frissítés.

Néhány mod azonban még nem lett frissítve, így ezek használata a játék kifagyását okozhatja - ha használni szeretnétek őket, maradjatok az 1.35-ös vagy régebbi verziónál.

A modokról részletesebb információt a mod-wikiben ( https://modding.scssoft.com/wiki/Games/ATS/Modding_guides ) találhattok.

Változások:

Térkép
- Korzika (Vive la France! DLC szükséges)

Funkciók:
- útterelések
- elkerülendő pontok a navigációban
- új AI járművek
- sofőrök, vontatók és pótkocsik láthatóak a térképen
- DirectX 11 teljes támogatás
- kínai és egyéb nem-Latin beviteli karakterek ( IME)
- élsimítás javítása ( SMAA, elektromos vezetékek )

MOD:
- Nap profilok változása ( HDR )
- AI rendszámtáblák változásai
- új műszerfali kijelzőelemek ( digitális mérők, fogyasztásmérő )
- térképszerkesztés előzmények ( undo/redo )
- csomópontok folyamatos választása
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...