Újdonságok

HÍREK ETS2 ETS 1.33-as nyílt béta

Rajongói bázisunk kemény magja már jó ideje rágta a fülünket, hogy szeretnének ők is részt venni a játékok tesztelésében. Múlt héten úgy döntöttünk hát, hogy teszünk egy próbát, és elérhetővé teszünk egy kísérleti bétát az 1.33-as updatehez.Ez a verzió még nem volt annyira stabil, hogy széles körben elérhetővé tegyük, de az ez alapján bejövő visszajelzések sokat segíthettek volna a rejtett problémák feltárásában. Csak a fórumunkon jelentettük be az elérhetőséget, aztán csak reménykedtünk. A visszajelzések mennyisége azonban igazolta, hogy ez egy sikeres teszt volt.

Ezzel a tapasztalattal a hátunk mögött egy újabb részt adhatunk a tesztelési fázisokhoz. Mindig belső bétákkal kezdünk, aztán jön a zárt béta a nagyrabecsült önkéntes tesztelő csapatunkkal. Most azonban jöhet egy újabb fázis a még mindig "nyers" kísérleti bétával a legelszántabb felhasználók közreműködésével, mielőtt kiadnánk a nyílt bétát és végül a stabil update-et.

Köszönet mindenkinek, aki részt vett a kísérleti bétában, mert így korábban kiadhatjuk az 1.33-as nyílt bétát, mint ahogy eredetileg terveztük.
Kep1.jpg

Ez a frissítés néhány régen várt újítást hoz majd, valamint néhányat a leginkább kívánt pótkocsik közül. Az első ezek közül a dupla síkplatós félpótkocsi, amely kívánság szerint konténerszállítóvá alakítható. Ezzel együtt érkezik a Krone Boxliner is a Krone DLC tulajdonosok részére. Egy szintén nagyon várt pót az építőanyag-szállító félpótkocsi - a pótkocsik nagy fehér bálnája -, amelyet ezentúl szintén a flottátokban tudhattok majd. Persze így már nem kell majd vadászni az ilyen pótkocsis fuvarokat - de a döntés a tiétek :).

Kep2.jpg Kep3.jpg
A rendszer változásai is néhány igencsak régen várt változást hoznak. Mondhatjuk, a legfontosabb a Steam felhő-alapú profil. Nincs több elveszett vagy véletlenül törölt profil. Ezután nem kell pendriveon tárolni a profilokat, ha valaki egynél több gépen játszana. Mivel ez a funkció még némi tesztelést igényel, reméljük mihamarább biztonságos helyet tudunk biztosítani a profiljaitok tárolásához.

Kep4.jpg
Végül, de nem utolsó sorban, a kért funkciók közül most megkapjátok a vontató és pótkocsi sablonokat. Reméljük, ez a funkció megkönnyíti mindazok életét, akik erősen modifikált vontatókból építenék ki a flottájukat. Biztos, hogy a sok-sok vontatóból és pótkocsiból álló flották tulajai egyetértenek velünk :).

Kep5.jpg Kep6.jpg
Ezzel még nincs vége az újdonságoknak. Az esőnek - úgy mondják - nyugtató Zen hatása van, így ezt a hatást fejlesztendő, javítottunk az eső grafikáján. Mostantól az ablakon megjelenő esőcseppek élethűebben fognak viselkedni. Ha már a sofőr nézőpontjáról beszélünk, éreznetek és látnotok kellene a feljavított fizikát. A gravitációs középpont módosult szinte mindenhez a játékban, beleértve a felfüggesztést, a lengéscsillapítást és fékezést. Megpróbáljuk megtalálni a megfelelő egyensúlyt a kormányt, kontrollert és a billentyűzetet használó játékosaink között. Mostantól más érzés lesz vezetni a szerelvényeket: reméljük, hogy jobb. Az új, véletlenszerű zenelejátszás is segíthet ebben.

A fontos változások felsorolását lezárandó, a villogó fényekkel küszködőknek hozzáadtunk egy változót. Próbálkozzatok más beállításokkal, a konzolba írt "g_disable_beacons 0/ 1/ 2" -vel. Reméljük az egyik jó lesz.


Szóval élvezzétek az újdonságokat, de mint mindig: ez még csak egy nyílt béta, nem egy stabil verzió. Szóval ha akarjátok, várjátok meg a végleges változatot. De ha szeretnétek nekünk segíteni, hogy minél hamarabb elérjünk odáig, akkor a visszajelzéseket várjuk a fórumban, a hibákat pedig itt jelenthetitek.

Ha szeretnétek részt venni a nyílt béta tesztelésében, akkor a Steam public_beta részlegében találhatjátok meg az aktuális verziót. Jelszó nincs.

VÁLTOZÁSOK:
- dupla síkplatós félpótkocsik ( Skandinávia DLC szükséges)
- megvásárolható konténer- és építőanyag-szállító pótok ( síkplatós változat)
- Steam felhő-alapú profilok
- vontató és pótkocsi sablonok
- javított fizika ( felfüggesztés, lengéscsillapítás, fékezés, COG)
- élethűbb esőcseppek a szélvédőn
- véletlenszerű zenelejátszás
- ország- és városnevek lokalizációs beállításai
- g_disable_beacons ( a villogó fényekkel küszködőknek, 0/1/2 )
- megvásárolható Krone Boxliner (Krone DLC szükséges)

MOD figyelmeztetés:
- a változások nagy számára való tekintettel, a modokon kell majd változtatásokat eszközölni a kompatibilitás miatt
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!