Újdonságok

HÍREK ETS2 Esemény: Kereskedelmi kapcsolatok - Németország

Szeretnénk meghívni benneteket egy újabb World of Trucks eseményre.

Kep1.jpg

Amint azt kétség kívül észrevettétek, az ETS2 1.32-es frissítésével elkezdtük Németország területének felújítását. Ezzel az eseménnyel szetenénk a közösség figyelmét ráirányítani ezen folyamatra, és talán egy kis insprációt szerezni a következő nagyléptékű térképfelújításra, amit majd a Balti-tengeren túl DLC elkészülte után fogunk elkezdeni.

Németország felújítása nem kis feladat. Ez a terület az ETS2 magja, amelyen keresztül rengeteg fuvar halad át, így természetesen szeretnénk, ha a végeredmény jól nézne ki. Most ti is segíthettek ebben - a maga virtuális módján.

Szóval már felújításra került az északi régió, és most szeretnénk, ha újra ellátogatnátok erre a területre egy-egy esemény-fuvarral. Sokkal több út lesz még újjáépítve a nulláról, új útkereszteződések készülnek, sok város is még csinosításra vár. Ehhez rengeteg anyagra és technológiára lesz szükség, és persze mindenféle egyéb árura és ellátmányra a keményen dolgozó munkásoknak. Ezért kérünk most benneteket Németország játékbeli gazdaságának felpörgetésére az országba irányuló és innen induló fuvarokkal. Csak hogy tiszta legyen a dolog, a sikeres teljesítés most nem hoz új tartalmat a térképhez. Keményen dolgozunk azonban rajta, és ez az esemény talán egy kicsit jobban motivál majd minket a további munkában ;-).

Az esemény szabályai:

- Ez egy közösségi esemény - van tehát egyéni cél is, de egy nagy közös cél is.
- Az egyéni cél eléréséhez minimum 10 fuvart kell hozni vagy vinni Németországba vagy -ból, mindegyiket más-más országból vagy országba, és a fuvaroknak legalább 300 km hosszúnak kell lenniük.
- Legalább 50 millió tonnányi árut kell szállítani a közösségnek a cél eléréséhez.
- A közösségi célban való részvételhez legalább az egyéni célt teljesítened kell.
- A közösségi cél eléréséért járó jutalom az 50 millió tonna áru leszállítása után jár.
- A eseményben való részvételhez be kell jelentkezni a WoTr fiókodba.
- A 10 különböző országba/ból vitt fuvarokat a LogBook-ban tudod követni.

Az egyéni cél eléréséért a következő jutalmakat kapod:
- műszerfalra helyezhető mini Brandenburgi kapu
- 3 különböző országzászlócskát (talán a ritka német is közte lesz)

A közösségi cél elérése után pedig a következő jutalmak járnak:
- bólogató német juhászkutya a műszerfalra
- arany szarvasbika szobrocska
- a játék főmenüjéhez egy háttérkép - "A híd alatt"

Kep2.jpg Kep3.jpg

Kep4.jpg Kep5.jpg

Ahogy az előző eseményekből emlékezhettek, a Steam Inventory-n keresztül jutahattok majd hozzá a jutalmakhoz. Ezáltal az elemek szabadon kereskedhetőek. De emlékezzetek: ha megszabaldultok valamelyiktől, onnantól nem lesznek a shopban, így a kabin sem díszíthető velük.
 

Hozzászólások

#2
Nem lennének rosszak ezek a World of Trucks eventek, ha működnének a ProMods-zal. Nem fogok csak ezek miatt "vanilla" profilt is készíteni... :)
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!