Újdonságok

HÍREK ETS2 Esemény: Goodyear abroncs-premier

A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártója, amely termékei magas színvonaláról is ismert. Már több, mint 120 éve az iparág meghatározó játékosai közé tartozik újításaival. Ezen 120 évnyi fejlesztésre támaszkodva most egy sorozatnyi új kamionabronccsal jeletkeztek. A legújabb technológiákat felvonultató KMAX GEN-2 és FUELMAX GEN-2 abroncsok kimagasló kilométer-futással és üzemanyag-hatékonysággal büszkélkednek, miközben bármilyen időjárással megbirkóznak.

Ezt és a márka megújulását megünnepelve, örömmel jelentjük be, hogy a Goodyear abroncsok hamarosan elérhetőek lesznek az ETS2-ben.


Azonban a sok új abroncs garázsokba és bemutató termekbe való eljuttatásához szükség lesz a közösség segítségére, méghozzá a Goodyear abroncs-premier esemény által.

Ezen esemény keretein belül lehetőségetek lesz egy ingyenes aktiváló-kulcs megszerzésére a DLC-hez ( akár még a hivatalos Steam áruházas megjelenés előtt ), ha teljesítitek a személyes célt és a közösségi cél is teljesül.


Kep1.jpg Kep2.jpg
Figyelmeztetünk, hogy a fuvarok akár hosszútávúak is lehetnek, és néhány térképbővítés megléte nagyon fontos lehet a sikerhez.

Nézzük hát a közösségi célt! Minél hamarabb elérjük a célkitűzést, annál hamarabb megjelentethetjük a Goodyear gumiabroncs-csomag DLC-t - megvásárolható az esemény befejezése után.

Szabályok


A World of Trucks-on elérhető ETS2 külsős megbízatások teljesítésével a közösségnek el kell érnie 300 000 Goodyear gumiabroncs leszállítást a rendelkezésre bocsátott Goodyear pótkocsival.

A személyes cél teljesítéséhez 10 vagy több Goodyear gumiabroncs szállítást kell végezni a WoTr külsős megbízatásai által.

Egy vagy több térképbővítés megléte szükséges az alábbiak közül ( most akciósan elérhetőek az esemény első két napja alatt ):

- Vive la France
- Scandinavia
- Italia
- A Balti-tengeren túl

Jutalmak

Személyes cél: WoTr-teljesítmény és felakasztható Goodyear-léghajó.

Kep3.jpg

Közösségi cél: ha megtörténik a 300 000 Goodyear abroncs leszállítása és a játékos teljesítette személyes célt is, akkor megkapja a Goodyear gumiabroncs-csomag DLC feloldásához való Steam-kódot - INGYEN.

Készüljetek hát a fuvarozásra. Örömmel fogadjuk képeiteket és videóitokat az eseményről. Mindegy milyen módon vesztek rajta részt, osszátok meg az előrehaladásotokat a közösségi felületeinken ( Facebook, Twitter, Instagram) a #GoodyearRollOut hashtaggel.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!