Újdonságok

HÍREK ATS Colorado úthálózata

A kamionosok akár 300 napot is úton tölthetnek egy évben ide-oda furikázva. Csapatunk tagjai sok időt töltöttek az úthálózatok minél élethűbb ábrázolásával a játékainkban, és ez Colorado esetében sem lesz másképp.
Kep1.jpg
Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg KEp5.jpg

Az egyedi kereszteződésektől a híres kamionos pihenőkig, Colorado sok ismerős helyet tartogat a sofőröknek. Itt van például az 1950-es években épült híres Mousetrap (egérfogó), amely Denver közelében található. Mára már igazi látványossággá vált a rajta áthaladó sok millió sofőr számára a kialakítása miatt.

KEp6.jpg Kep7.jpg

A kamionos pihenők is fontos részét képezik a kamionosok életének, hiszen éjjelente ezez válnak átmeneti otthonaikká. Mindegyiknek sajátos kinézete és érzete van, amelyet minden újabb DLC-nkben igyekszünk a leghűebben visszaadni.

Kep8.jpg Kep9.jpg
Kep10.jpg Kep11.jpg

Mit nyújthat még ez a színes állam? A kesőbbiekben meglátjátok. Addig is vegyétek fel a Steam kívánságlistátokra a Colorado DLC-t. Még több képet találhattok szociális média csatornáinkon, a Facebookon, Twitteren és Instagramon.

Kep12.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...