Újdonságok

HÍREK ATS ATS 1.36-os nyílt béta frissítés

Mivel nem igazán beszéltünk még erről a frissítésről, kivéve a szerdai streamben ( nem bírtad megállni, ugye Pavel?), egy kicsit titokzatosnak tűnhet nektek - fussuk hát át a listát, mielőtt kipróbálnátok az 1.36-os nyílt bétát.

header.jpg

Először azonban egy figyelmeztetés: ne használjátok ezt a bétát, ha még szeretnétek a Rózsaszín szalag esemény keretein belül fuvart teljesíteni. Az 1.36-os bétában nem támogatott az esemény, nem lehetséges a játék korábbi verziójára visszatérni az 1.36-os által módosított profillal. Alapvető változásokat tartalmaz, például másféle mentési struktúrát - mentsétek tehát el azokat a profilokat, amelyeket még használni szeretnétek majd az 1.35-ös vagy korábbi verziókon.

A frissítés legfontosabb része a DirectX 11 ( pontosabban 11.1 ). Úgy döntöttünk, hogy megszüntetjük a DirectX 9 támogatását a gyorsabb és egyszerűbb fejlesztések érdekében. Az 1.36-os verziótól kezdődően a játékaink nem lesznek kompatibilisek a DirectX 9-et futtató rendszerekkel.

Kep1.jpg

Bár az 1.36-os nincs tömve új dolgokkal - mivel főleg a DirectX-re összpontosít, valamint a következő térképbővítés kompatibilitására-, azért van benne néhány új dolog :). Ilyen például a gabonaszállító pótkocsi vagy az ömlesztett takarmány pótkocsi - mindkettő megvásárolható, illetve a Frac-tank pótkocsi - ami nem megvásárolható, mivel kb. az útterelővel egyenértékű ( elviszed A-ból B-be, nincs értelme a tulajdonlásnak).

Kep2.jpg Kep3.jpg

Az alapjáték két városát kicsit újraterveztük - Flagstaffot Arizonában, illetve Santa Cruzt Kaliforniában, ahol a sebességhatárok is változtak. Az utóbbiból jutott Oregonba és Új-Mexikóba is, más egyéb jelzés javításokkal együtt.

Kep4.jpg Kep5.jpg

Van még néhány érdekes újítás a frissítésben. Mostantól láthatjátok a sofőrjeiteket, kamionjaitokat és pótkocsijaitokat a térképen ( régi kívánság a listáról - és hol van még Karácsony! ) Elérhető lesz a kínai ( és más nem-latin ) karakterbeviteli mód, vagy más néven IME, amely játékközösségünk jónéhány tagjának megkönnyíti az életét.

Végül, de nem utolsó sorban, javítottunk az élsimításon és bevezettük az elkerülendő pontokat a navigációban, amelyekkel olyan pontokat lehet kijelölni, amelyeket el akartok kerülni az úton.

Kep6.jpg Kep7.jpg

Jó szórakozást az újdonságokhoz, de mint mindig: ez még csak egy nyílt béta, nem egy stabil verzió. Szóval ha akarjátok, várjátok meg a végleges változatot. De ha szeretnétek nekünk segíteni, hogy minél hamarabb elérjünk odáig, akkor a visszajelzéseket várjuk a fórumban, a hibákat pedig itt jelenthetitek.

A nyílt béták alatt egy alternatív World of Trucks oldal üzemel, hogy biztonságosan ki lehessen próbálni minden új funkciót. További információkat a World of Trucks Open Beta oldalon találhattok. Modderek pedig nézzék meg a modding wikit a moddolási részletekért.

Ha szeretnétek részt venni a nyílt béta tesztelésében, akkor a Steam public_beta részlegében találhatjátok meg az aktuális verziót. Jelszó nincs.

Ne használjátok ezt a bétát, ha még szeretnétek a Rózsaszín szalag esemény keretein belül fuvart teljesíteni. Az 1.36-os által módosított profillal nem lehetséges a játék korábbi verziójára visszatérni.

Az 1.36-os nyílt bétában nem támogatott a Rózsaszín szalag esemény!

Változások:

Térkép:
- Santa Cruz (CA) új dizájn
- Flagstaff (AZ) új dizájn
- Kaliforniai sebességhatárok javítása
- Oregon és Új-Mexikó sebességhatárok és jelzések javítása

Járművek:
- gabonaszállító pótkocsi ( megvásárolható )
- ömlesztett takarmány pótkocsi ( megvásárolható )
- Frac-tank pótkocsi

Funkciók:
- elkerülendő pontok a navigációban
- sofőrök, vontatók és pótkocsik láthatóak a térképen
- DirectX 11 teljes támogatás
- kínai és egyéb nem-Latin beviteli karakterek ( IME)
- élsimítás javítása ( SMAA, elektromos vezetékek )
- új betöltőképernyők

MOD:
- Nap profilok változása ( HDR )
- AI rendszámtáblák változásai
- új műszerfali kijelzőelemek ( digitális mérők, fogyasztásmérő )
- térképszerkesztés előzmények ( undo/redo )
- csomópontok folyamatos választása
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!