Újdonságok

HÍREK ATS ATS 1.36-os frissítés

Láthattátok, mi jön ( bizony, Utah már itt van a sarkon túl ), de gondolhattátok, hogy előtte jönnie kell még valaminek - az ATS 1.36-os frissítésének.

header.jpg

Mielőtt a részletekre térnénk, köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki bármilyen módon segítette munkánkat - hibajelentésekkel, javaslatokkal vagy a nyílt bétás visszajelzésekkel. A változások listája most nem olyan hosszú, mint az előző frissítésnél, a rendszer változásai jelentősek, a játék egyes részeire gyakorolt hatásuk előre nem látható, ezért a segítségetek létfontosságú volt, hogy kiszűrjük a lehetséges hibákat.

A legfontosabb változás a DIrectX 11 támogatására való áttérés, ami lehetővé tette a DIrectX 9 támogatásának megszüntetését, annak minden hibájával együtt. A nyílt béta során kapott visszajelzések alapján a játékosok többsége FPS növekedést tapasztalt. Mivel játékunk minimum követelménye Windows alatt a DX11, reméljük mindenkinek tetszeni fog a feljavult teljesítmény.

Emellett lett még 3 új pótkocsi, némi térképfejlesztés és átépítés, valamint sok új funkció, mint pl. a régóta kért sofőrök, kamionok és pótkocsik láthatósága az áttekintő-térképen.

Akik a változásokat részletekbe menően szeretnék látni, olvassák el a nyílt bétáról szóló bejegyzést vagy nézzék meg az alábbi videót.


Ahhoz, hogy az 1.36-os frissítés érvényesüljön, jelentkezzetek ki a béta ágból, és a Steam automatikusan frissíti majd a játékot.

Néhány mod azonban még nem lett frissítve, így ezek használata a játék kifagyását okozhatja - ha használni szeretnétek őket, maradjatok az 1.35-ös vagy régebbi verziónál.

A modokról részletesebb információt a mod-wikiben találhattok.

Változások:

Térkép:
- Santa Cruz (CA) átépítve
- Flagstaff (AR) átépítve
- Kaliforniai sebességhatárok javítva
- Oregoni és Új-Mexikói sebességhatárok és jelzések javítva
- új Különleges szállítmányok ( Utah DLC-vel)

Járművek:
- gabonaszállító pótkocsi ( megvásárolható )
- ömlesztett takarmány pótkocsi ( megvásárolható )
- Frac-tank pótkocsi

Funkciók:
- elkerülendő pontok a navigációban
- új AI járművek + összes rendőrautó festésének javítása
- sofőrök, vontatók és pótkocsik láthatóak a térképen
- DirectX 11 teljes támogatás ( DX9 támogatás megszüntetve )
- kínai és egyéb nem-Latin beviteli karakterek ( IME)
- élsimítás javítása ( SMAA, elektromos vezetékek )
- új betöltőképernyők

MOD:
- Nap profilok változása ( HDR )
- AI rendszámtáblák változásai
- új műszerfali kijelzőelemek ( digitális mérők, fogyasztásmérő )
- térképszerkesztés előzmények ( undo/redo )
- csomópontok folyamatos választása
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • tancsa0112 @ tancsa0112:
    jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
    tancsa0112 @ tancsa0112: jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni...