Újdonságok

HÍREK ATS ATS 1.35-ös nyílt béta

Mivel az 1.34-es verzió inkább csak karbantartási frissítés volt, megértjük mennyire várjátok már az 1.35-ös nyílt bétát - hát itt van!

Kep1.jpg

Hol is kezdjük? Ez a frissítés megint csak nagyobb az elődeinél - és ha azt mondjuk nagyobb, akkor úgy értjük SOKKAL nagyobb. A játék majd' minden részét érintik a változások, lássuk hát!

Kep2.jpg Kep3.jpg

Az ATS két új utat kap, az OR-58 és CA-299-t. Az OR-140 megkapja a teljes hosszát elérhetővé tevő részeket. Az Arizonai jelzőtábla-rendszer a közlekedési lámpákkal egyetemben ( a nyílt béta későbbi változataiban lesz elérhető ) szintén fejlesztésen esett át. A közlekedési lámpákat a többi államban is felújítottuk.

Kep4.jpg Kep5.jpg
Kep6.jpg Kep7.jpg

A sok új pótkocsi ( a listában felsorolva ) és szállítmány mellett, a vontatók is kaptak új funkciókat. Közéjük tartozik a három ablaktörlő beállíthatósága, hogy a szakadó esőben jobban lássatok, egy saját pótkocsi böngészőablak, bővíthető konténer pótok, valamint másolási lehetőség a vontató és pótkocsi konfigurációkra - hasznos lehet az egyre bővülő cégben.

Az általános újdonságok közül, néhány régen kért lehetőség is bemutatkozik. Egyik ezek közül a régen várt saját pótkocsi használata külsős munkákra ( World of Trucks-os megbízások). Most már lehetséges.

DX11 kísérleti támogatása. A munka többsége már el van végezve, a funkciók nagy része szépen működik is, a kísérleti bétából kapott visszajelzések pedig ígéretes FPS növekedésről szólnak. Azonban még mindig nem a végleges változatról van , ezért csak saját felelősségre használjátok. Ezek ellenére hálásak lennénk a visszajelzésekért.

Kep8.jpg

Akkor most jöjjenek a "kisebb" kiegészítések, jobbára a ti javaslataitok alapján. Rengeteg új, felbérelhető sofőr érkezett, így a cégetek növekedésével jobban tudtok majd terjeszkedni. Ezen terjeszkedés elősegítésére lehetővé tettük a garázsok online megvásárolhatóságát ( nem kell eőtte "felfedezni" a várost ).

Kep9.png Kep10.png
Kep11.jpg Kep12.jpg
Egy másik hasznos funkció a vésztankolás, ami igencsak hasznos lesz a határon autózóknak ( miért szeretnek annyian szinte üres tankkal vezetni?). És hogy érdekesebbé tegyük az utazásokat, ezentúl STAA dupla pótokkal is találkozhattok a forgalomban.

Kep13.jpg Kep14.jpg

Figyelembe véve a változásokat, a felhasználói felület eléggé megváltozik. A kísérleti bétában részt vevő játékosok azonban nem jeleztek komoly problémákat. így reméljük nektek sem lesz vele gondotok.A lista végére maradt a beviteli és külső perifériák hivatalos támogatása.

Szóval jó szórakozást az újdonságokhoz, de mint mindig: ez még csak egy nyílt béta, nem egy stabil verzió. Szóval ha akarjátok, várjátok meg a végleges változatot. De ha szeretnétek nekünk segíteni, hogy minél hamarabb elérjünk odáig, akkor a visszajezéseket várjuk a fórumban, a hibákat pedig itt jelenthetitek.

Ha szeretnétek részt venni a nyílt béta tesztelésében, akkor a Steam public_beta részlegében találhatjátok meg az aktuális verziót. Jelszó nincs.

Változások:

Térkép:
- új utak: OR-58 (Oregon DLC), CA-299 és az OR-140 újabb szakasza
- Arizonai jelzőtáblák tökéletesítése
- közlekedési lámpák tökéletesítése ( minden államban )

Járművek:

- megvásárolható konténer pótok
- saját tulajdonú pótkocsik böngészőablak
- állítható pótkocsik (bővíthető pótok, tandemek)
- másolható vontató/pótkocsi konfigurációk
- új ablaktörlő beállítások
- megvásárolható B-dupla pótok (minden típus)
- megvásárolható forgácsszállító pótkocsi
- ráültetéses vontató szállítmány (KWT T680)
- speciális hajószállító pótkocsi

Egyéb funkciók:

- saját pótok használata külsős megbizatásoknál (WoTR fuvarok)
- online garázs vásárlás
- vésztankolás
- beviteli egységek támogatása (Steam kontroller, Tobii szemmozgás-követő,...)
- RAZER RGB támogatás (színes fények)
- új lehetőség: vontató stabilitás, felfüggesztés, kétféle megnevezés (térkép)
- rengeteg új felbérelhető sofőr
- STAA dupla pótok a forgalomban
- kísérleti DX11 támogatás (csak konfigurálható, r-device "dx11")

MOD figyelmeztetés:

- moddolt vontatók támogatása (játékbeli funkció)
- COG áthelyezve a trailer config-ból a trailer chassis-ba (könnyebben módosítható)
- ablaktörlő beállítások
- pótkocsi heveder alaphangjának eltávolítása (most üres alapbeállítás)
- véletlenszerű pótok a szállítmányhoz (pl. konténer)
- időzónák (1.34-ben bemutatva)
- sebességváltási módok elnevezése
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!