Újdonságok

HÍREK ATS A LoneStar megérkezett az ATS-be

Egy csillag fényesebben ragyog a többinél, de ezt a csillagot hiába keresitek az égbolton. Könnyen felismerhető alakjáról, méretéről és egyedi, hatalmas hűtőrácsáról. Ez a vontató mindenhol feltűnést kelt.

Örömmel jelentjük be, hogy az International LoneStar hatodik vontatóként érkezik nemsokára az ATS flottájába.

Kep1.jpg Kep2.jpg

Ez az újdonság hamarosan elérhető lesz az International kamionkereskedéseiben, mint ingyenes frissítés. Vessetek egy pillantást a képekre, ahol teljes szépségében láthatjátok az International LoneStar-t, ahogy az ATS útjait rója.

Kep3.jpg Kep4.jpg

Na, kíváncsiak vagytok? Csatlakozzatok hozzánk csütörtökön 17:00 CET-kor, hogy exkluzív betekintést kapjatok az International LoneStar-ról. Találkozzunk a Twitchen vagy a Steamen.

Az International® és minden International Truck védjegy tulajdonosa az INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC .
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...