Újdonságok

HÍREK ETS2 2020: előzetes

kep1.jpg
Egy új és izgalmas évnek nézünk elébe itt, az SCS Software-nél. 2019-et egy karácsonyi streammel fejeztük be, ahol is meglepetésként elárultuk a következő térképbővítéseket mindkét játékunkhoz. A következő frissítések tartalmáról is adtunk információt, amit most néhány főbb pontban röviden elismétlünk ebben a bejegyzésben.

kep2.jpg

Az ATS-ben a hegyvidékes tájairól, folyóiról és világhírű krumplijáról ismert Idaho állam lesz a következő térképbővítés tárgya. A Steam-áruházban exkluzív képeket is találhattok.
(Klikk a képre)
Kep-idaho.jpgKep3.jpg

Az ETS2-ben pedig ideje délnek fordulni, az Ibériai-félsziget meleg klímája felé. A térképbővítésben tengerparti utak, nagyvárosok és csodás vidéki tájak is helyet kapnak. Ne felejtsétek el felvenni a Steam-kívánságlistátokra.
(Klikk a képre)
Kep-iberia.jpg

Bár ezek a térképbővítések korábban lettek bejelentve, mint az egyéb DLC-k, ez nem jelenti azt, hogy korábban is érkeznek majd. Az év első felében a játékok technikai részét fogjuk fejleszteni. A következő - 1.37-es - frissítésben bemutatjuk az új hangmotorunkat, az FMOD (https://www.fmod.com/) - ot. Ennek segítségével élethűbbek lesznek a hangok ( a környezet, a forgalom és a vonatok hangjai ), illetve a kamionok hangjai is az egyes útfelületeken.

Ez után, az 1.38-as frissítés új grafikai elemekkel érkezik majd. A fények, a tárgyak és még sok más elem kerül átdolgozásra, hogy a játékaink még szebbek legyenek idén. Ezek az új dolgok mind-mind a DirectX 11 bevezetésének köszönhetőek. Az alábbi videóban részletesebben megtalálható, mit is tartogatunk nektek a jövőben.


A fenti projekteken kívül más is van a tarsolyunkban. Csapataink keményen dolgoznak több új vontatón, illetve tuning-csomagokon a már meglévőkhöz. Idén is lesznek World of Trucks események, amelyekhez sok-sok ötletünk van, hogy a közösséget jobban összekovácsoljuk újabb és érdekesebb feladatokkal és jutalmakkal.

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az említett projektek közül néhány nagyobb volumenű, így elkészítésük hosszabb időt vehet igénybe, mint az néhányan várnák, mivel csapataink új eszközökkel és technológiával dolgoznak. Figyeljétek a blogot, közösségi felületeinket az újabb hírekért. Köszönjük a támogatást, és hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...