Újdonságok
Hungary Map v0.9.28d by Frank007 for 1.45.x

Map Hungary Map v0.9.28d by Frank007 for 1.45.x 2022-08-01

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a Hungary Map telepítésével, használatával kapcsolatban

A Hungary Map egy különálló térképmodul, ezért egy külön profilt igényel, és nem kapcsolható össze semmilyen más térképpel!
Európa maphoz létrehozott profillal nem használható!!!

Az új profil létrehozásánál kövesd az alábbiakat!
Kattints az "Új profil" gombra, de mielőtt még bármit is kitöltenél az új panelen, előtte a bal felső sarokban található ikonnal lépj be a "Modkezelő"-be, majd aktiváld a HM 3 db .scs fájlját és utána meg kell erősíteni a módosításokat, aminek hatására visszakerülsz a profil paneljére!
Itt azonnal keresd meg a "Játékmodul"-t és válaszd ki a "hungary.mbd"-t, csak ezután töltsd ki a lapot és hozd létre a profilt!


A csomag 3 darab (.scs) tartalmazza, az ETS 2 aktuális verziójához igazítva!

A .7z fájl kicsomagolása 3 db .scs fájlt eredményez (hungary_base.scs, hungary_model.scs és hungary_def.scs), ezeket kell bemásolni a "mod" mappába, majd aktiválni a profil "Modkezelő"-jében!

Figyelem!
Sajnos a térképen még nem sikerült minden — az új fejlesztések okozta — "furcsaságot" kijavítanom, így összefuthattok az úttesten ácsorgó rendőrrel, vagy ott dolgozó munkással, de ezeknek nincs ütköző-felülete, nyugodtan át lehet menni rajtuk — javításukon folyamatosan dolgozom! ;)


--------------------------------------------- Google translator
Before I get started, I'd like to draw your attention to some (very) important things about installing and using Hungary Map!

Hungary Map is a separate map module, so it requires a separate profile and cannot be linked to any other map!
Not usable with profile created for Europe Map !!!

Follow the steps below to create a new profile!
Click on the "Nw Preofile" button, but before you fill out any new panel, you should first enter the "Mod Manager" with the icon in the upper left corner, then activate the HM 3 db .scs file and confirm the changes, which will you will be returned to the profile panel!
Find the "Game Module" right now and select "hungary.mbd", then fill out the form and create a profile!


The package contains 3 pieces (.scs), adapted to the current version of ETS 2!

Unzipping the .7z file will result in 3 .scs files (hungary_base.scs, hungary_model.scs and hungary_def.scs), which will be copied to the "mod" folder and then activated in the "Mod manager" of profile.


Attention!
Unfortunately, I have not managed to fix all the "freaks" caused by the new developments on the map, so you can get in touch with a police officer or worker working on the road, but they do not have a collision surface, you can safely go over them — I am constantly working on their repair! ! ;)
Szerző
indian56
Letöltve
28,814
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.46 star(s) 202 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

 1. 1.45 kompatibilitás, kisebb módosítások és javítások.

  Üdv! Ez egy kompatibilitási frissítés az 1.45-ös játékverzióhoz, amely még nem tartalmaz új...
 2. Játékosok megjelenítése a Konvoj mód térképén — javítás.

  A frissítés csak a játékosok, Konvoj módban, a térképen való megjelenésének javítását...
 3. Kompatibilitási frissítés az ETS 2 1.44-es verziójához!

  Legnagyobb sajnálatomra a Sharemods 2GB-ra lekorlátozta a feltölthető fájlméretet, aminek...

Legutóbbi értékelések

Igazán nagyszerű hát hogy ezen gyári alatt is működik a hazai pálya. indán köszönet! Meg hát köszönet azoknak is, akik velük együtt tette azért hát hogy ez a sok szép látható a pályán. Aztán Frank 007 is alkot, és hát ennek örülni lehet ám. Nos, beszurkálni próbálom a tanultak alapján, hogy hát miről is van szó... http://forum.restacar.hu/threads/hungary-map-noevenyzet-update.545/
Sziasztok. valamiért amikor letöltöm (több böngészővel is próbáltam) a winrar sérült fájlnak jelzi és nem lehet kicsomagolni. Esetleg van valami megoldás?
indian56
indian56
Neked is csak azt tudom javasolni, amit itt már többeknek, de nem szeretném mindenkinek külön-külön leírni, hogy olvasd el az 1.44-hez írt leírást! Abból valószínűleg megtudhatod, hogy mire kell figyelni a letöltéskor!!!
van vele baj bőven. 1 óra volt míg letöltötte, utána meg nem tudott elindulni. hiába csináltam 30-szor új profilt mindig hibát talát. egyszerűen nem akart elindulni
indian56
indian56
Probléma nincs a Hungary Map-pal, legfeljebb azoknál, akik nem hajlandók elolvasni a telepítésre és használatra vonatkozó leírásokat!
Olyan frissítést nem adunk ki, amelyik nem működik!!!
Ha elolvasod az 1.44-re vonatkozó leírást a "Frissítések" lapon, az megoldhatja a problémádat!
Sziasztok! Minden elismerésem a térképhez, nagyon jó, csak sajnos akadt egy kis problémám az új verzió letöltésével. Akár hányszor letöltöm az állományt, mind a windows, mind a winrar sérült állománynak érzékeli. Tudok erre esetleg valami megoldást?
indian56
indian56
Szia — és köszi! :)
Javaslom olvass lefelé a hozzászólásokban, biztosan találsz olyan választ (például, amit lentebb "Stevie"-nek adtam), ami megoldás lehet a Te problémádra is!
(Nem szeretném ugyanazokat leírni 35-ször! ;))
amikor berakom a modkezelőbe a modot és elindítanám kiírja hogy probléma a játékállás betöltésekor ilyenkor mit kéne csinálni?
indian56
indian56
Először is el kellene olvasni a telepítéssel és a használattal kapcsolatos leírást, abból valószínűleg mindent megtudsz, ami szükséges a jó működéshez! :)
Még azt is, hogy a HM nem használható az alaptérképhez készült profillal!
Sziasztok! Tetszik a map és értékelem, hogy van vele foglalkozva. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a bejárható területek mikor lesznek bővítve?
indian56
indian56
Szia! Reményeim szerint: hamarosan!
Frank007 befejezte az új növényzet telepítését (átépítését), talán most már lesz ideje a területi fejlesztésre is! De biztosabbat csak Ő tudna mondani! ;)
Hello! A mod-okat nemtudom aktíválni, mivel nem kompatibilis a jelenlegi verziómmal. Esetleg valami megoldás? Köszönöm a választ előre is.
indian56
indian56
Megoldódott ???
Helló! Hiába firefox on töltöm le, sehogy nem tudja megnyitni se a 7zip, se a winrar, a .001 es formátum miatt, mert hibásnak írja. Vagy 20x letöltöttem.
indian56
indian56
A dolog csak akkor működik, ha a böngésződ nem RAR formátumba, hanem az eredeti .7z-be tölti le!
Amennyiben így van (nem .7z), akkor azt kell elérned, hogy letöltésnél megtartsa az eredeti formátumot!!!
Hello. A moddal kapcsolatban minden lépést megtettem és sikeresen megjelenik a játékba de amikor megcsinálom az új profilt és ekindítom a játékot bedob egy hibaüzenetet és egy üres mentéslistát. Ilyenkor mit tudok csinálni?
indian56
indian56
Csak akkor kell új profilt létrtehozni, ha még sosem játszottál a Hungary Map-on!
Ellenkező esetben a régi profil és mentései is remekül használhatók!
De, ha mindenképpen újat akarsz, akkor azt javaslom, hogy a profil létrehozásánál a "Steam felhő használata" négyzetből töröld a pipát!
Hello! Elaakadtam a letölrésnél. Nem engedi kicsomagolni a winrar se a 7-zip a fájlt. Megnyitni sem tudom. Az archivum sérült hibaüzenetet adja be.
indian56
indian56
Ha nem Firefox böngészőt használsz, akkor válts — legalább a letöltés idejére — Firefox-ra, mert például a Chrome sokszor tölt le hibásan fájlokat!
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
 • K @ Kamillí7n:
  sziasztok
 • F @ (Vendég) fhfdffkl:
  CzBalazs hozzászólása:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  Nem is lehet máshogyan, de itt le van írva. https://hm.restacar.hu/resources/hungary-map-v0-9-28c-by-frank007-for-1-41-x.17/
 • D @ Dominik20091210:
  Hali, mindent úgy csináltam ahogy le írtak, de még is ki fagy a magyar map mod. Tudtok nekem segíteni?
 • G @ George2k2:
  Sziasztok! Iveco kereskedőt hol találok a mapen?
 • D @ Dajos:
  Sziasztok miért nem tudom letölteni a magyar mapot?
 • R @ Rokko30:
  Helló
 • M @ Mr.Robot12345:
  Sziasztok! Lehet tudni mikor frissítik a magyar mapot az 1.43-as frissítéshez?
  @Mr.Pinter
 • M @ Mr.Robot12345:
  Sziasztok! Lehet tudni mikor frissítik a magyar mapot az 1.43-as frissítéshez?
 • G @ gecsei42:
  Dajos hozzászólása:
  Sziasztok miért nem tudom letölteni a magyar mapot?
  Szeva! Csak regisztráció után lehetséges a letöltés. De ez mostanság már, gondolom pipa. .)
 • B @ bitmen84:
  Szaisztok tud valaki segiteni miért dobb ki a játék? betöltés közben?
 • P @ Pljesovszki Pál:
  sziasztok nekem nem tölti be mi lehet a gond?
 • M @ Marsalis:
  Hi Can we please be advised if the map is still being updated for 1.44 and if any further work is being done to expand the map?
  It would be a shame if it had been abandoned as it's my favorite map on ETS2 but the lack of any posts is concerning.
 • W @ WarloxPro:
  @indian56 mikor lesz frissítve a map 1.44-hez ?
 • P @ Pljesovszki Pál:
  SZIASZTOK segítséget szeretnék kérni hogy tudom frissíteni a térképet
  P @ Pljesovszki Pál: SZIASZTOK segítséget szeretnék kérni hogy tudom frissíteni a térképet