Újdonságok
Hungary Map v0.9.28b by Frank007 for 1.40.x

Map Hungary Map v0.9.28b by Frank007 for 1.40.x 2021-03-27

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a Hungary Map telepítésével, használatával kapcsolatban

A Hungary Map egy különálló térképmodul, ezért egy külön profilt igényel, és nem kapcsolható össze semmilyen más térképpel!
Európa maphoz létrehozott profillal nem használható!!!

Az új profil létrehozásánál kövesd az alábbiakat!
Kattints az "Új profil" gombra, de mielőtt még bármit is kitöltenél az új panelen, előtte a bal felső sarokban található ikonnal lépj be a "Modkezelő"-be, majd aktiváld a HM 3 db .scs fájlját és utána meg kell erősíteni a módosításokat, aminek hatására visszakerülsz a profil paneljére!
Itt azonnal keresd meg a "Játékmodul"-t és válaszd ki a "hungary.mbd"-t, csak ezután töltsd ki a lapot és hozd létre a profilt!


A csomag, a komplett Hungary Map-ot tartalmazza, az ETS 2 1.40-es verziójához igazítva!


A .7z fájl kicsomagolása 3 db .scs fájlt eredményez (hungary_base.scs, hungary_model.scs és hungary_def.scs), ezeket kell bemásolni a "mod" mappába, majd aktiválni a profil "Modkezelő"-jében!

Figyelem!
Sajnos a térképen még nem sikerült minden — az új fejlesztések okozta — "furcsaságot" kijavítanom, így összefuthattok az úttesten ácsorgó rendőrrel, vagy ott dolgozó munkással, de ezeknek nincs ütköző-felülete, nyugodtan át lehet menni rajtuk — javításukon folyamatosan dolgozom! ;)


--------------------------------------------- Google translator
Before I get started, I'd like to draw your attention to some (very) important things about installing and using Hungary Map!

Hungary Map is a separate map module, so it requires a separate profile and cannot be linked to any other map!
Not usable with profile created for Europe Map !!!

Follow the steps below to create a new profile!
Click on the "Nw Preofile" button, but before you fill out any new panel, you should first enter the "Mod Manager" with the icon in the upper left corner, then activate the HM 3 db .scs file and confirm the changes, which will you will be returned to the profile panel!
Find the "Game Module" right now and select "hungary.mbd", then fill out the form and create a profile!


The package contains the complete Hungary Map, adapted to version 1.40 of ETS 2!

Unzipping the .7z file will result in 3 .scs files (hungary_base.scs, hungary_model.scs and hungary_def.scs), which will be copied to the "mod" folder and then activated in the "Mod manager" of profile.


Attention!
Unfortunately, I have not managed to fix all the "freaks" caused by the new developments on the map, so you can get in touch with a police officer or worker working on the road, but they do not have a collision surface, you can safely go over them — I am constantly working on their repair! ! ;)
Szerző
indian56
Letöltve
19,980
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.50 star(s) 128 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

 1. Kompatibilitás az 1.40-es játékverzióhoz, némi fejlesztés (nem területi), cok apró javítás!

  Üdv! Néhány napos bosszankodás — és fejfájás — után úgy tűnik sikerült helyreállítani az utolsó...
 2. 1.39 kompatibilitás és egyéb hibák javítása! | 1.39 compatibility and other bug fixes!

  A frissítés az ETS 2 1.39-as verziójához készült, korábbi játékverziókkal nem használható! Új...
 3. 1.38 kompatibilitás és egyéb hibák javítása! | 1.38 compatibility and other bug fixes!

  A frissítés az ETS 2 1.38-as verziójához készült, korábbi játékverziókkal nem használható! Új...

Legutóbbi értékelések

Szia nagyon szeretem a Hungary mapot de ez most nem tudom mi hogy fekete a egész pálya! ):
indian56
indian56
Lepontozod a HM-ot anélkül, hogy bármi fogalmad lenne arról, mi is okozza valójában a problémát!
Elsőre azt mondanám, hogy valószínűleg Te okoztad magadnak, mert lehet, hogy "véletlenü" OGL alatt indítottad a játékot DX11 helyett! Ez a hiba akkor szokott előjöni!
Remek munka, rengeteg orat toltam bele csak emiatt a map miatt a jatekba. Kerdesem az lenne hogy esteleg Multiplayer-kompatibilise a map, es ha az akkor hogyan lehet haverokat beszervezni? Elore is koszi <3
indian56
indian56
Szia! A multiplayer jelenleg csak a lengyel srácok által üzemeltetett szervereken érhetők el, és csak az eredeti térképen és térkép-kiegészítőkön, valamint a Promods térképen játszhatók, mert a szerverek üzemeltetői csak ezeket teszik elérhetővé!
Évekkel ezelőtt volt szó arról, hogy a Hungary Map is elérhető lesz, de sajnos nem lett belőle semmi!
Ha majd az SCS kiadja az ETS 2 (saját) multiplayeres verzióját, talán ez a helyzet is változni fog!
Nagyon jó a pálya. Vannak random kifagyások,leáll a játék hibaüzenet nélkül,csak úgy egyszer,valamikor bezárja a játékot magától. A játékom eredeti,gépen elbírja,mi lehet a baj?
indian56
indian56
Szia! Ha problémád van azt ne itt, hanem 2 füllel jobbra, a "Kapcsolódó téma" topikban 'vezesd elő"! ;)
Szia! Lenne egy kérdésem: Csak nálam nincsenek összekötve az utak Budapest és Fót, Kistarcsa, Dunakeszi stb. között? Egyébként nagyon tetszik a pálya.
indian56
indian56
Szia! Azon a pályaszakaszon csak az úthálózat van lefektetve, de a terület nincs kiépítve! Emiatt az a rész egyelőre, nincs is bekötve az úthálózatba! Ergó: nem csak Nálad nincsenek összekötve, hanem senki másnál sem! ;)
Ahogy Frank007-nek lesz ideje a térkép továbbfejlesztésére, az a terület is elérhetővé válik!
Szia! Szeretném azt a véleményemet közzé tenni, hogy az autópályákon pl M3-ason a 110-es táblák nagyon idegesítőek. Megyek 130-al akár 140-el és hirtelen fékezésbe kell lépnem mert az előttem haladó fékez mint állat, és eléggé zavaró. Tudom és megértemhogy van olyan szakasz a való életben hogy 110 a max de az M3-as közepén pl nem.. Előre is köszi ha válaszolsz, egyébként király a map, minden részben nyomom vele:D
indian56
indian56
Ne menj 130-cal, se 140-nel, mert a magyar autópályákon a kamionok megengedett maximális sebessége 80, ill. 90 Km/ő — ezt minden kamionsofőrnek tudni a kell, ha nem akarja büntetésekre költeni a havi keresetét!!!
Az út melletti korlátozó táblák pedig nem rád vonatkoznak, Neked nem azokat kell nézned, hanem a SZABÁLYOKAT ISMERNED!
Európában nincs — de talán a világon sincs — olyan autópálya, ahol kamionnal 130-140-nel mehetnél — büntetlenül!
Hello, én egy probé
lémába ütköztem, mive kicsmagoltam a fájlt, utána a 3 fájlt beillesztettem a modba. A modot új profilba beállítom és onnantól azt írja ki, hogy nem jó a mód. (eredeti ets2)
indian56
indian56
Szia! Olvasd el a letöltési oldalon az új profil létrehozására vonatkozó leírást, ott pontosan le van írva, hogy mit hogyan kell csinálni! https://hm.restacar.hu/resources/hungary-map-v0-9-28b-by-frank007-for-1-40-x.17/
A 2 csillagot inkább magadnak kell adnod, nem a modnak! ;)
Tökéletes a magyar map 1.40-nél.köszi sokak nevében a munkát.Üdv!
Tudnátok valamit javasolni a szaggatás ellen? Tudom hogy régi a gépem de az ats 50 moddal zökkenőmentesen megy. Ez viszont sokszor nagyon belaggol, szerintem betöltési nehézség szinte megállás nélkül tekeri a vinyót ami nálam 2 darab 320-as raidben. Átraktam a rendszer 120-as ssd-re, úgy lényegesen jobb de ott is vannak durva laggok.
indian56
indian56
Szia! Ha problémád van és segítségre lenne szükséged, akkor kérlek azt ne itt (Vélemények), hanem mellettünk, a "Kapcsolódó téma" lapon vagy az alábbi linken, a HM Segítségkérő topik-jában tedd meg!
http://forum.restacar.hu/threads/hungary-map-segitsegkero-topik-http-hm-restacar-hu.88/
Nagyon király pálya, már az ezelőbbi verziókban is nyomtam a pályát :)
Hálásan köszönöm. :)
Én csak ezzel játszok, főleg ha honvágyam van.
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...