Újdonságok
Hungary Map v0.9.28b by Frank007 for 1.38.x

Map Hungary Map v0.9.28b by Frank007 for 1.38.x 2020-07-21

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a Hungary Map telepítésével, használatával kapcsolatban!

A Hungary Map egy különálló térképmodul, ezért egy külön profilt igényel, és nem kapcsolható össze semmilyen más térképpel!
Európa maphoz létrehozott profillal nem használható!!!

Az új profil létrehozásánál kövesd az alábbiakat!
Kattints az "Új profil" gombra, de mielőtt még bármit is kitöltenél az új panelen, előtte a bal felső sarokban található ikonnal lépj be a "Modkezelő"-be, majd aktiváld a HM 3 db .scs fájlját és utána meg kell erősíteni a módosításokat, aminek hatására visszakerülsz a profil paneljére!
Itt azonnal keresd meg a "Játékmodul"-t és válaszd ki a "hungary.mbd"-t, csak ezután töltsd ki a lapot és hozd létre a profilt!


A csomag, a komplett Hungary Map-ot tartalmazza, az ETS 2 1.38-as verziójához igazítva!


A .7z fájl kicsomagolása 3 db .scs fájlt eredményez, ezeket kell bemásolni a "mod" mappába, majd aktiválni a profil "Modkezelő"-jében!
Miután az eddig használt 4 db fájlt 3 db-ra csökkentettem (hungary_base.scs, hungary_model.scs és hungary_def.scs), így már csak ezekre van szükség, minden korábbi törölhető!

Figyelem!
Sajnos a térképen még nem sikerült minden — az új fejlesztések okozta — "furcsaságot" kijavítanom, így összefuthattok az úttesten ácsorgó rendőrrel, vagy ott dolgozó munkással, de ezeknek nincs ütköző-felülete, nyugodtan át lehet menni rajtuk — javításukon folyamatosan dolgozom! ;)

A közlekedési lámpáknál látott hibát már javítottam!


--------------------------------------------- Google translator
Before I get started, I'd like to draw your attention to some (very) important things about installing and using Hungary Map!

Hungary Map is a separate map module, so it requires a separate profile and cannot be linked to any other map!
Not usable with profile created for Europe Map !!!

Follow the steps below to create a new profile!
Click on the "Nw Preofile" button, but before you fill out any new panel, you should first enter the "Mod Manager" with the icon in the upper left corner, then activate the HM 3 db .scs file and confirm the changes, which will you will be returned to the profile panel!
Find the "Game Module" right now and select "hungary.mbd", then fill out the form and create a profile!


The package contains the complete Hungary Map, adapted to version 1.38 of ETS 2!

Unzipping the .7z file will result in 3 .scs files, which will be copied to the "mod" folder and then activated in the "Mod manager" of profile.

After reducing the 4 files used so far to 3 files (hungary_base.scs, hungary_model.scs and hungary_def.scs), only these are needed, all can be deleted!

Attention!
Unfortunately, I have not managed to fix all the "freaks" caused by the new developments on the map, so you can get in touch with a police officer or worker working on the road, but they do not have a collision surface, you can safely go over them — I am constantly working on their repair! ! ;)

I've fixed the traffic light problem!
Szerző
indian56
Letöltve
15,558
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.50 star(s) 96 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

 1. 1.38 kompatibilitás és egyéb hibák javítása! | 1.38 compatibility and other bug fixes!

  A frissítés az ETS 2 1.38-as verziójához készült, korábbi játékverziókkal nem használható! Új...
 2. Fagyás javítása.

  Eltávolítottam a fagyást okozó fájlokat! Kérek mindenkit, hogy töltse le újra! Elnézést a...
 3. Link javítás.

  Bocsi! ;)

Legutóbbi értékelések

Nagyon profi az egész, igazán sikeres meglepetésekkel tele, /vonatok, buszon dülöngélő utasok stb/. Gratulálok a fejlesztőknek, a további fejlesztésekhez sok sikert és kitartást kívánok, várom hogy a teljes Magyarországot bejárhassam. Az eredeti Európa térképen összesen másfél órát töltöttem, de eme remekművön már több mint 40 órát eddig. Köszönöm profi ás áldozatos munkátokat!
indian56
indian56
Mi is köszönjük, és kellemes játékot! ;)
Köszi Mester!
indian56
indian56
Szia Mester! Mit is? :)
Sziasztok nagyon meg vagyok elégedve e-zel a játékkal és volna is egy kérdésem e-zel kapcsán a térképet nem e tudnátok kije b bővíteni például borsod megyére is Sátoraljaújhely felé is ? mert volna jó pár ismerősöm akik még szeretnének be fizetni rá meg én is szeretnék ara felé is fuvarozgatni még sajnos új vagyok ezért nézzétek el nekem ha hibázok akár mibe előre is köszönöm
indian56
indian56
Szia! Frank007 terve az egész ország megépítése, de sajnos jelenleg kevés szabadideje van, amit a térkép fejlesztésére tud fordítani! A bővítés egyedül ezen múlik!
Hogyan aktiváljam a Modkezelőt?
Elindítom másolás után a játékot, azt bezzeg Angol nyelvet írja, és nem írja hungary.mbd nevet.
Én nagyon szépen köszönöm ám ezt a mostani frissítést is. Nagyon szépen megy ám. Viszont hát, amikor tölt a hazi pálya be, nem a pontos verzió jelenik meg. Mán nagyon várom hogy lesz terület bővülés, jó múltkorában volt egy bejegyzésnél kacsintás, akkor lesz valami vagy hát nem? Amúgy hát nagy köszönet a szabadidőtök ráládozását.
Ezer köszönet a mod-ért! Évek óta csak ezzel játszom az ETS-t. Sokkal élvezetesebb az eredeti map-nál, nekem az egy kicsit unalmas autópálya szimulátor. Szép munka, köszönjük a rengeteg beleölt időt!
indian56
indian56
Nagyon szívesen! Jó szórakozást! ;)
Szia!

Az lenne a kérdésem hogy ugye csinálok uj profilt magamnak a 1.38-as hungary maphoz be rakom a modot meg minden utána ki választom milyen kamion stb cégnév ezek ha megvannak létrehozom és amikor a mapon a helyet választanám kifelé hogy hol akarok lenni kifagy a egész!
indian56
indian56
Először is: nem kell mindig új profilt létrehozni, csak akkor, ha még nem játszottál a Hungary Map-on!
Másodszor: ha mindenképpen új profilt akarsz létrehozni, akkor olvasd el a HM letöltő oldalán az "Új profil létrehozására" vonatkozó útmutatót — ott van mindjárt az oldal elején!
Egy darabig nem toltam ETS-t most megint kedvet kaptam. Köszönöm a munkátokat a mod-dal, fantasztikusam működik. :)
indian56
indian56
Jó vezetést, élvezetes játékot! ;)
Én mikor elindítom a játékot és rámegyek a profilra és tölt kifagy az egész. (nincs más mod bent)
indian56
indian56
Ha nem küldöd el azt a "game.log.txt" fájlt, amelyik a fagyáskor generálódott, akkor nem tudok segíteni!
Kitalálni nem tudom, hogy Nálad miért fagy ki!
Ha mindent jól — a leírásoknak megfelelően — csinálsz, akkor mennie kell!
Még mindig ez a legjobb mod ETS2-höz, és Arch Linuxon is kiválóan működik egy Logitech Driving Force GT-vel. :) Bizony, én már 2 hónapja linuxon játszok.
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
  Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!