Újdonságok
Hungary Map v0.9.28a by Frank007 for 1.36.x

Map Hungary Map v0.9.28a by Frank007 for 1.36.x 2019-12-07

Nincs jogosultságod ehhez a letöltéshez!
Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a Hungary Map telepítésével, használatával kapcsolatban!

A Hungary Map egy különálló térképmodul, ezért egy külön profilt igényel, és nem kapcsolható össze semmilyen más térképpel!
Európa maphoz létrehozott profillal nem használható!!!


Az új profil létrehozásánál kövesd az alábbiakat!
Kattints az "Új profil" gombra, de mielőtt még bármit is kitöltenél az új panelen, előtte a bal felső sarokban található ikonnal lépj be a "Modkezelő"-be majd aktiválni a HM 3 db .scs fájlját és megerősíteni a módosításokat, aminek hatására visszakerülsz a profil paneljére!
Itt azonnal keresd meg a "Játékmodul"-t és válaszd ki a "hungary.mbd"-t, csak ezután töltsd ki a lapot és hozd létre a profilt!


A csomag, a komplett Hungary Map-ot tartalmazza, az ETS 2 1.35-ös verziójához igazítva!


A .7z fájl kicsomagolása 3 db .scs fájlt eredményez, ezeket kell bemásolni a "mod" mappába, majd aktiválni a profil "Modkezelő"-jében!
Miután az eddig használt 4 db fájlt 3 db-ra csökkentettem (hungary_base.scs, hungary_model.scs és hungary_def.scs), így már csak ezekre van szükség, minden korábbi törölhető!

Figyelem!
Sajnos a térképen még nem sikerült minden — az új fejlesztések okozta — "furcsaságot" kijavítanom, így összefuthattok az úttesten ácsorgó rendőrrel, vagy ott dolgozó munkással, de ezeknek nincs ütköző-felülete, nyugodtan át lehet menni rajtuk — javításukon folyamatosan dolgozom! ;)

A közlekedési lámpáknál látott hibát már javítottam!

DX11 alatt is futtatható !!!

--------------------------------------------- Google translator
Before I get started, I'd like to draw your attention to some (very) important things about installing and using Hungary Map!

Hungary Map is a separate map module, so it requires a separate profile and cannot be linked to any other map!
Not usable with profile created for Europe Map !!!


Follow the steps below to create a new profile!
Click on the "Nw Preofile" button, but before you fill out any new panel, you should first enter the "Mod Manager" with the icon in the upper left corner, then activate the HM 3 db .scs file and confirm the changes, which will you will be returned to the profile panel!
Find the "Game Module" right now and select "hungary.mbd", then fill out the form and create a profile!


The package contains the complete Hungary Map, adapted to version 1.35 of ETS 2!

Unzipping the .7z file will result in 3 .scs files, which will be copied to the "mod" folder and then activated in the "Mod manager" of profile.

After reducing the 4 files used so far to 3 files (hungary_base.scs, hungary_model.scs and hungary_def.scs), only these are needed, all can be deleted!

Attention!
Unfortunately, I have not managed to fix all the "freaks" caused by the new developments on the map, so you can get in touch with a police officer or worker working on the road, but they do not have a collision surface, you can safely go over them — I am constantly working on their repair! ! ;)

I've fixed the traffic light problem!

It can be run under DX11 !!!
Szerző
indian56
Letöltve
8,627
First release
Utolsó frissítés
Értékelés
4.48 star(s) 63 értékelés

indian56 további megosztásai

Legújabb frissítések

 1. 1.36 kompatibilitás és egyéb hibák javítása! | 1.36 compatibility and other bug fixes!

  Mielőtt bármibe belekezdenék, szeretném felhívni a figyelmeteket néhány (nagyon) fontos dolgra a...
 2. DX11 kompatibilitás és egyéb hibák javítása! | DX11 compatibility and other bug fixes!

  Reményeim szerin minden hiba javításra került a "teljes" DX11 kompatibilitás eléréséhez...
 3. DX11 kompatibilitás, és apróbb javítások! | DX11 compatibility and minor fixes!

  A csomag, a komplett Hungary Map-ot tartalmazza, az ETS 2 1.35-ös verziójához igazítva! A .7z...

Legutóbbi értékelések

Nem tökélrtes, néhol jelzés nélkül változik a sebességhatár, villognak a táblák (pl.: előzni tilos és 50-es sebességhatár egyszerre) és hasonlók, de ennek ellenére jobb mint az eredeti mert több a kötődés és reálisabbak a távok és a környezet.
indian56
indian56
Üdv! Ha olyan táblát találsz, amelyiknél "villogás" tapasztalható (ez azért van, mert a 2 tábla egymásba van csúszva), akkor a koordinátáit jegyezd fel, vagy az F11-gyel készíts róla fotót, és küldd el a "Hungary Map pályahibáinak jelentése" topikba, hogy mihamarabb javíthassuk azokat!
Egyébiránt: "ez egy játék", nem kell tökéletesnek lennie! ;)
Örülünk, hogy a hibái ellenére azért tetszik a pálya! :)
Nagyon jó a Magyar térkép! Gratulálok és köszönöm szépen!
Nagyon profi munka, köszönöm szépen.
Nagyon jó 49 évesen nyomom, ez isten király!!!
Nos hát nagyon jó a hazai pálya, és hát jól ment eddig az új gyári verzión ám. egy keserve van, hogy hát még nem jutott el hogy hát több terület került volna bele. lehet meg kell csipkednünk Franket ? :) :)
Csak így tovább várjuk az ország további részét is! :)
Sziasztok, egy kis problémám akadt a moddal... ugyanis tömörítettem és ki is csomagoltam 7.zip-pel és be is raktam a mod mappába de mikor tölt be a modolt pálya játékállás hiba ugrik be, és nem tudom mit kell tenni ellene a segítséget előre is köszönöm.
indian56
indian56
Szia! Miért tömörítetted, az már tömörítve van. Le kell töltenin a .7z kiterjeszésű fájlt, kicsomagolni a 7ZIP-pel, bemásolni a kapott 3 db fájlt a "mod" mappába, és aktiválni őket a profil "Modkezelő"-jében! Ennyi!
Szia találtam 1 kis buggot az egyik híd igen csak belóg az útba
Üdv, találtam egy bugot. Nem más mod zavar be, és csak a hm-on van. Amikor megveszem az első kamionom, nem tudom elfordítani a kormánykereket. egy kamionnál se. más minden jól megy.
Egyszerűen awesome! Várjuk a térkép további bővítését! ;) #GG
Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • >>BOT<<:
  Room has been pruned!
  >>BOT<<: Room has been pruned!