Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

Fény, az alagút végén...

Boxer
 Share

RestaCargo,... mint VTC.  

83 members have voted

1. 1. Tudnál akár szigorú feltételek mellett, csapatban "dolgozni"?

• Igen, már régóta várom
    • Nem, magányosan jobb portyázni
  2. 2. És tagsághoz kötve?

Recommended Posts

Sziasztok.

Igen, továbbra is foglalkoztat a dolog, és amiért annak idején jegeltem a spediciót, az annak volt betudható, hogy az akkori, és a jelenlegi VTC-k viszonylatában is csak információ cseréről, és annak egy csilli-villi megjelenítéséről szólt a dolog. Ez most változni látszik...

Bár még senki nem tudja, hogy milyen irányba fordítja a szekeret az SCS Software a multiplayer játékmódot illetően, az viszont borítékolható, hogy meg akarják valósítani a dedikált szerverek kérdését. Ez egyúttal újabb kérdéseket vet fel, a játékmódot illetően.

• ·         Mennyi szabadkezet ad a "szerverüzemeltetők" számára, mint menedzselés és testreszabhatóság terén?
  • ·         Ha hozzányúlnak a gazdasági réteghez, az milyen irányba fogja elmozdítani a játékmenetet, és függetleníthető lesz-e a jelenlegitől?
  • ·         Mennyiben befolyásolja majd a WOTR oldal, a VTC-k létrehozását és kezelését?
  • ·         Vajon kiadják-e a szerver fájlokat (lásd: Farming Simulator), vagy csak szolgáltatók által biztosított szerverek futnak majd?

És mivel még konkrétumok a fenti kérdésekkel kapcsolatban csak érintőlegesen hangoztak el, rengeteg találgatás lát még így napvilágot a közeljövőben. Magam részéről nagyon várom a dedikált szerverek megjelenését, még ha fizetnem is kell majd érte.

Amit biztosra vehetünk:

• ·         Az biztos, hogy a WOTR oldalon kívánják a virtuális cégek kezelését lebonyolítani.
  • ·         Hozzá fognak nyúlni a gazdasági réteghez.
  • ·         Lesznek dedikált szerverek

Lassan tényleg elérkezünk arra a szintre, hogy a RestaCargo úgy tudjon majd üzemelni, ahogy azt annak idején elképzeltem. Annak a vázlatát eljuttatom az SCS Software-hez, és ha csak pár dologban is sikerül felkeltenem az érdeklődésüket, akkor már jól jártunk.

Véleményetek, ötleteléseitek érdekelnek engem, ezért azokat osszátok meg velünk itt...

• 1 month later...

Megnyugtató, hogy hallgatnak a közösségre, és kapja a támogatást a dedikált szerver.

• Gyorsan reagáltak az eltérő méretarányú pályák idő szinkronizációjára.
  • A kijelölt moderátorok tudják in-game átállítani a játékban az időt, és az időjárást
  1. Amit viszont nagyon gyorsan meg kellene oldaniuk, az a szerver lista, és azon belül a modlista szinkronizálása.
  2. Az időjárásban és forgalom irányításban is van még hiányosság... márami a szinkronizációt illeti.
  3. A szerver csomagfájlok elkészítése is nyögve nyelős. 2 szerver indításánál, ha valaki nem jártas a DOS-ban és .bat fájl készítésben, akkor felejtse el.
  4. Továbbra is hiányzik a slotok számának megnövelése

Láttam már olyan szolgáltatót, aki képes 15€-t elkérni 8 slotért. Akkor már érdemes befektetni egy mini PC-be, ami mehet odahaza 0-24-ben. Na de majd meglátjuk mi lesz... mondta a vak, az erdőben. 😄