Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

Indian56

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Indian56

 1. Indian56

  Városok

  Idővel az egész ország meg lesz építve, de, hogy mikor, az csakis Frank007 erre fordítható szabadidején múlik!!!
 2. Próbálj meg telepíteni egy "DirectX Emulátor"-t, az valószínűleg megoldja a problémát! Igaz, azt nem tudom, hogy MacOS-hez is van-e ilyesmi, de mert Linux-hoz tudom, hogy van, úgy vélem talán ehhez is!
 3. Nem az a baj, mindenkinél 002-re végződik, mert ez egy kettévágott 7z fájl, hanem az, hogy kevesen olvassák el a leírásokat! Viszont — ahogy ezt le is írtam — csak a 7ZIP-pel érdemes kicsomagolni, mert azzal lett becsomagolva és elvágva, és azzal állítható vissza BIZTONSÁGOSAN! A 001-est kell megnyitni a 7ZIP-pel, majd a benne található 3 fájlt kijelölni, és megkezdeni a kicsomagolást (ezt akár úgy is lehet, hogy a kijelölt fájlok valamelyikének az ikonját az egérrel kihúzzuk valahová — ez lehet akár a "mod" mappa is), aminek következtében a 7ZIP össze fogja fűzni a 001-est és a 002-est így létrehozva a 3 db .scs fájlt! Nem értem, hogy mi nem világos a letöltésnél megtalálható leírásban!!!
 4. Indian56

  ÜDVÖZÖLLEK!

  Szia! Jóleső érzés, hogy a Hungary Map — még akkor is, ha jelenleg csak az ország egy kis részét fedi le — másoknak is olyan örömet szerez mint nekünk! Igyekszünk a területet és a tartalmat (is) minél gyorsabban, de a minőség megtartása — és javítása — mellett továbbfejleszteni, ahogy a szabadidőnk, de leginkább Frank007 szabadideje engedi! Köszönjük elismerő szavaidat és jókívánságaidat! Reméljük a HM ezután is kellemes élményt és szórakozást fog nyújtani! HM fejlesztő csapat.
 5. Szerintem sincs! Viszont (...), mivel ez még nem a végleges térkép, ezért egyelőre nem szükséges hibajelentést küldeni! (Kivéve persze, ha ez csak egy "szemléltető" példa-hibaüzenet! )
×
×
 • Create New...