Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

Indian56

Moderators
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Indian56

 1. Nem az a baj, mindenkinél 002-re végződik, mert ez egy kettévágott 7z fájl, hanem az, hogy kevesen olvassák el a leírásokat! Viszont — ahogy ezt le is írtam — csak a 7ZIP-pel érdemes kicsomagolni, mert azzal lett becsomagolva és elvágva, és azzal állítható vissza BIZTONSÁGOSAN! A 001-est kell megnyitni a 7ZIP-pel, majd a benne található 2 fájlt kijelölni, és megkezdeni a kicsomagolást (ezt akár úgy is lehet, hogy a kijelölt fájlok valamelyikének az ikonját az egérrel kihúzzuk valahová — ez lehet akár a "mod" mappa is), aminek következtében a 7ZIP össze fogja fűzni a 001-est és a 002-est így létrehozva a 3 db .scs fájlt! Nem értem, hogy mi nem világos a letöltésnél megtalálható leírásban!!!
 2. Indian56

  ÜDVÖZÖLLEK!

  Szia! Jóleső érzés, hogy a Hungary Map — még akkor is, ha jelenleg csak az ország egy kis részét fedi le — másoknak is olyan örömet szerez mint nekünk! Igyekszünk a területet és a tartalmat (is) minél gyorsabban, de a minőség megtartása — és javítása — mellett továbbfejleszteni, ahogy a szabadidőnk, de leginkább Frank007 szabadideje engedi! Köszönjük elismerő szavaidat és jókívánságaidat! Reméljük a HM ezután is kellemes élményt és szórakozást fog nyújtani! HM fejlesztő csapat.
 3. Szerintem sincs! Viszont (...), mivel ez még nem a végleges térkép, ezért egyelőre nem szükséges hibajelentést küldeni! (Kivéve persze, ha ez csak egy "szemléltető" példa-hibaüzenet! )
×
×
 • Create New...