Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×

JessieJim1

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JessieJim1

  1. 2019. szeptember 27-én
  2. Most már jobban mennek a dolgok?
  3. There are several popular modding communities and websites where you can find a wide range of ETS2 mods, including truck skins, trailer skins, and traffic mods. Some popular websites for ETS2 mods include Steam Workshop, ModDB, and ETS2.lt. You can search for specific mods or browse through the categories to find the ones you are looking for. Keep in mind that mods are created and maintained by independent modders, and availability and updates can vary. It's always a good idea to check the latest information on the respective modding communities or forums to see if the mods you are interested in have been updated or are still being maintained.
  4. Örülök, hogy megvetted az American Truck Simulator (ATS) játékot, és észrevetted, hogy Magyarország is benne van a játékban. A különbség az East Going DLC Magyarországa és az itt fent említett Hungary Map között az, hogy a Hungary Map egy különálló mod, amelyet a közösség készített, és hozzáadja Magyarországot az alapjátékhoz. Az East Going DLC viszont hivatalos kiegészítő a játékhoz, amely az egész Kelet-Európai régiót lefedi, beleértve Magyarországot is. Az East Going DLC a játékhoz hivatalosan tartozó területet bővíti ki, és számos új várost és útvonalat kínál az adott régióban. Ezzel együtt élményekkel gazdagíthatod a játékot, és élvezheted a Kelet-Európában történő fuvarozás izgalmasabb kihívásait.
×
×
  • Create New...