Jump to content
A "NEM" befejezett regisztrációk sorsa: Az automatikus 1 hetes türelmi időt redukáltam 2 napra, a megszaporodott "nem humán" regisztrációk miatt. Tehát, aki el szeretné érni az oldal tartalmát, annak a regisztráció után, egyből aktiválnia kell fiókját. ×
 • Articles


  1 article in this category

  1. Saját vegyianyag-szállító tartálykocsik

   Örömmel osztjuk meg veletek saját ciszternagyűjteményünk következő kiegészítését, amely v1,46-os VERZIÓBAN lesz elérhető az Euro Truck Simulator 2 és az American Truck Simulator JÁTÉKBAN. v1.46-ban bevezetésre kerülnek a saját tulajdonú vegyszertartályos pótkocsik. Nézzük meg részletesebben ezt a pótkocsi típust.

   Ezeket az American Truck Simulator és az Euro Truck Simulator 2 tartálykocsikat különféle vegyi anyagok szállítására tervezték, beleértve a savas, mérgező vagy maró hatású folyékony termékeket. Ezen a rakománytípusok közé tartozik a sósav, a kénsav, a peszticidek, a higany-klorid és még sok más; ezért az óvatos vezetés erősen ajánlott.

   Az ATS tartálykocsik 3 alváztípust tartalmaznak (43 láb 2 tengelyes, 48 láb 3 tengelyes és 53 láb 4 tengelyes) amelyek egy szerelvényűek. 2 karosszériatípusban (krómozott vagy festhető), valamint számos kiegészítővel és testreszabással vásárolhatók meg, többek között:
   Választható alvázkeretek Festések (alap és DLC) Jelzések Hátsó lökhárítók Sárvédő gumik és egyéb tartozékok, mint például tömlők, szerszámosládák, tűzoltó készülékek stb.
   Az ETS2 tartálykocsik 2 alváztípust (2 tengelyes, 3 tengelyes egy szerelvényben) és 2 karosszériatípust (krómozottat vagy festhetőt) tartalmaz, valamint az ATS-hez hasonló testreszabási lehetőségeket és tartozékokat, amelyek a következőket tartalmazzák:
   Választható alvázkeretek Festések (alap és DLC) Jelzések Hátsó lökhárítók Sárvédő gumik és egyéb tartozékok, mint például tömlők, szerszámosládák, tűzoltó készülékek stb.
   Örömmel látnánk, hogy cégedben vontatod ezeket az új vegyszeres pótkocsikat, és hogyan fogod azokat személyre szabni! Feltétlenül oszd meg az újonnan birtokolt szerevényeidről készült fotóidat közösségi média csatornáinkon (Twitter, Facebook, TikTok, Instagram) amint az v1.46-os frissítés megérkezése után a kezedbe kerültek. Bízunk benne, hogy a közeljövőben további v1,46-os híreket osztunk meg.
   Forrás: SCS Software Eredeti cikk
    

×
×
 • Create New...