Újdonságok

HÍREK ATS Washington állam mezőgazdasága

A nyüzsgő városokkal kezdődően és az örökzöld erdőkkel bezárólag, Washington állam nagyon változatos hely, amely számos jelentős iparágnak ad otthont. Közülük a legnagyobb a mezőgazdaság. Az itt található mintegy 40 000 farm fenntartása és üzemeltetése állandó figyelmet igényel. Nagyban függenek a kamionoktól, amelyek szállítják az anyagaikat, a gépeiket és legfőképpen a termékeiket Amerika-szerte.

Kep1.jpg

A Washington állam térképbővítésben sok farm lesz, amelyek között az aratható terményekre szakosodottakon kívül más típusúak is lesznek, például tök-, paradicsom- és gyümölcstermesztők.

A terményeken kívül persze fontosak maguk a telepek is, amelyek a sok hektárnyi földterülettel rendelkező nagyvállalatoktól a kis családi farmokig terjednek. A működésükhöz elengedhetetlenek a telepen lévő építmények, úgymint üvegházak, silók, és a legfontosabbak: az állatok karámai. Utazásaitok során láthattok haszonállatokat, mint pl. disznókat, juhokat, sőt akár bölényeket is, amint legelésznek vagy épp csak élvezik a napfényt.

Kep2.jpg Kep3.jpg
Kep4.jpg Kep5.jpg
Kep6.jpg Kep7.jpg
Kep8.jpg Kep9.jpg
Kep10.jpg Kep11.jpg

Alig várjuk, hogy ti is felfedezhessétek ezeket a farmokat, sok más iparág mellett. Eközben ne feledjétek hozzáadni a Washington állam DLC-t a kívánságlistátokhoz a Steamen.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
  • >>BOT<<:
    Room has been pruned!
    >>BOT<<: Room has been pruned!