Újdonságok

HÍREK ATS Volvo VNL érkezőben az ATS-hez

A kezdeti elvárásoktól eltérően nem volt annyira gyors és egyszerű, de végül csak megérkezett. Végre újabb vontató lesz elérhető az ATS-ben!

Kep2.jpg

A Volvo VNL ( egyelőre az előző generáció - a félreértések elkerülése végett ) az ötödik vontató, amely elérhető lesz a játékban. Ingyenes DLC-ként érkezik az alapjáték tulajdonosaihoz. Ha frissítitek a játékot a Steamen ( vagy kell restart vagy nem ), a játék automatikusan letölti. Három varációban lesz elérhető: 300, 730 és 780 - rengeteg testreszabási lehetőséggel. De ez még csak a kezdet; most, hogy a gyártó hivatalosan is partner lett, remélhetőleg a legutóbbi és legnagyszerűbb járgányuk integrálása már nem lesz ilyen nehézkes.


Egy kis kedvcsinálóként pedig itt egy videó és néhány kép, mielőtt letölthető lesz.

Kep3.jpg Kep4.jpg

Tudjuk, hogy a várakozás hosszú volt és nehéz ( pláne néhány komment alapján ). Hálásak vagyunk a rajongóknak a türelmükért és kitartásukért. Az elképzelés, hogy mivé nőhet az ATS - és persze az ETS2 -, elég nagyszabású és az odáig vezetős út rögös. Lépésenként tesszük hát meg.

Ebben az évben igyekeztünk több márkát is szerződtetni a játékhoz - és néhány fronton sikeresek is voltunk. Megbeszéléseink gyümölcsei később érnek majd be, addig is tekintsétek ezt a tartalmat előzetes gyógyírnek.
Kep5.jpg Kep6.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!