Újdonságok

HÍREK ETS2 Utazik az SCS: Meghívó a Hungaroringre

Néhány nap múlva az SCS On the Road csapata bepakol a bőröndbe és újra útnak indul. Cél a Hungaroring! A FIA Kamion-Európa-bajnokság második futamán veszünk részt a híres magyar pályán.

Banner_ETRC_Hungaroring.jpg

Egy újdonsággal készülünk erre az eseményre, amit már nagyon várunk. Az alapcsapatot ezúttal János és Gábor, két nagyon tapasztalt ETS-játékos és elhivatott SCS Software-rajongó egészíti ki. Ők segítenek majd legyűrni a nyelvbéli korlátokat, és megkönnyítik a helyi játékosoktól érkező visszajelzések értékelését.

Ki tudja, lehet, hogy egy következő eseményen majd TE segítesz nekünk? ;-)

Ahogy máskor is, aki kilátogat a versenyre, az megnézheti a SIM Trailer-ünket. Látogassatok meg, próbáljátok ki játékainkat a 4D-s mozgó szimulátor üléseinken, vagy beszélgessetek a csapattal, esetleg szerezzetek be egyet-kettőt a klassz reklámtárgyainkból.

Ha nem tudsz június 16 vagy 17-én kilátogatni a Hungaroringre, akkor figyeld elérhetőségeinket a szociális médiákban. A hétvége folyamán közzéteszünk majd képeket és videókat.

A roadshow atmoszféráját szemléltetendő, itt van néhány kép a két héttel ezelőtti, a FIA ETRC 2018 évadának első, Misano-i versenyhétvégéjéről. Igazán napos és forró hétvége volt, rengeteg, munkánk iránt érdeklődő látogatóval. Még több fotót a SCS Software Facebook profilján nézhettek meg.

kep1.jpg
kep2.jpg
kep3.jpg
kep4.jpg
kep5.jpg
 
Last edited by a moderator:

Hozzászólások

#4
Lehet, hogy mennek a srácok az októberi PC Guru Show-ra is, de ez még csak felvetés szintjén létezik, jelenleg.
 
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!