Újdonságok

HÍREK ETS2 Utazik az SCS: ETRC Misano 2018 + World of Trucks esemény

Az SCS Sim Trailer és a csapat készen áll a FIA Kamion-Európa-bajnokság 2018 első fordulójára. A versenygépek motorjai május 26 és 27 között dübörögnek fel a híres olaszországi Misano World Circuit Marco Simoncelli versenypályán. És mi ott leszünk!

etrc_banner_Misano.jpg

A 2017-es évfolyam roadshowján való részvétel volt az ilyen téren szerzett első tapasztalatunk, de meggyőződtünk róla, hogy ez egy nagyszerű lehetőség a rajongóinkkal való találkozásra, akárcsak a kamionszimulátoraink új közönségnek történő bemutatására. Beleszerettünk az ilyen események egyedi hangulatába, a hatalmas tömegbe, és persze a dízel-gyönyörűségekbe és hatalmas kamionokba.

Nosztalgiázzunk egy kicsit egy rövid visszatekintéssel a FIA ETRC 2017-es idényére - ahogy mi láttuk, és lássunk egy kis kedvcsinálót a ránk váró új dolgokhoz!


Az első állomásunk Misanoban lesz, május 26-27 között. Ha esetleg terveznétek egy látogatást, találkozhattok a csapatunkkal, kipróbálhatjátok a mozgó szimulátor üléseinket, és talán választ kaphattok néhány súlyos kérdésre. ;)

Hogy megünnepeljük a FIA ETRC 2018-as évad startját és részvételünket a széria 8 versenyén 8 országban, ma útnak indítunk egy új World of Trucks eseményt!

Ahogy a lenti képen láthatjátok, a téli hónapok alatt elvégeztük a házi feladatunkat, beleértve az ikonikus Pace Pete meghívását egy kis dumálásra.

DSC_0580.JPG

A kamionversenyek szépszámú tömeget mozgatnak meg Európa-szerte, összesen több mint 400 ezer nézővel a helyszíneken. A versenycsapatoknak nagyon szervezettnek és megfelelően ellátottnak kell lenniük, hogy végig bírják a szezont. Egy szó, mint száz, hatalmas mennyiségű különféle árut és alkatrészt kell szállítani a kontinensen az események helyszíneire. Ebben most ti is segíthettek - virtuálisan persze - az új eseményen való részvétellel. A megfelelő ünnepi hangulat megteremtése érdekében az esemény idejére egy új pótkocsit adtunk a játékhoz, a széria fő szponzorainak ( Krone Trailers, Goodyear és FIA ETRC ) logójaival.

eut2_hq_5af44d66.jpg

Ha szeretnétek részt venni az eseményen, figyelmesen olvassátok el az alábbi listát. Minden sikeres teljesítő 5 jutalmat kap versenymotívumokkal, illetve az idei szezon fő szponzorainak logójaival.

Az esemény szabályai

Szállíts verseny-alkatrészeket legalább 12 különböző városba. Csak a 200 km-nél hosszabb fuvarok számítanak.

Jutalmak

- "Slipstream" versenymotívumos kamionfestés
- Kabintartozék/játék - "Pace Pete Bobblehead"
- ETRC szélvédőzászló
- Goodyear szélvédőzászló
- KRONE szélvédőzászló

És ez még nem minden! Az esemény végén kiválasztunk két szerencsést, akik különleges jutalmat kapnak - két jegyet bármelyik elkövetkező FIA ETRC 2018 versenyre. És hogy kicsit a kereskedő is szóljon belőlünk, egy ETS2/ATS-es és ETRC-es sapkát bónuszként.

event_ingame_rewards_pennants.jpg

figura-F2018.jpg

racing_paint_job (1).jpg

Ahogy már az előző események alkalmával is, most is a Steam-raktáron keresztül kapjátok majd meg a jutalmakat. Ennek eredményeképp az egyes elemeket cserélgethetitek vagy akár el is adhatjátok a Steamen. De jegyezzétek meg, ha egyszer megszabadultok egy elemtől,akkor azt már többé nem találjátok a megvehető dolgok között a játékban, így a kamionotokat sem díszíthetitek vele.

Ez az esemény 2018 június 17-ig tart. Jó szórakozást, és találkozzunk a versenyeken!

Hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2018/05/wotr-event-start-your-engines.html
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!