Újdonságok

HÍREK ATS Utah: megjelenés

Elérkezett a nap, és megérkezett Utah is! A megjelenési parti előkészületei már folynak, akárcsak a megjelenést követő eseményeké is.

A Utah térképbővítést ma kb. 18:00 UTC ( 19:00 CET)-kor tesszük elérhetővé.

Ingyenes ATS hétvége nov.7 UTC 18:00-tól nov. 11 UTC 18:00-ig


A negyedik térképbővítést ( az ötödiknek számolhatjuk Arizonát ) megünneplendő, a Valve szíves közreműködésével ingyenes hétvégét tartunk ( nov. 7 UTC 18:00-tól nov. 11 UTC 18:00-ig ). Ez pedig azt jelenti, hogy BÁRKI letöltheti az ATS-t a Steamről és ingyen játszhat az akció ideje alatt az alapjátékkal. Az ingyenes hétvége a Utah DLC megjelenésének pillanatától indul.

Kep1.jpg

Utah megszerzése egy kis ajándékot is hoz majd - egy méhecske kabinfüggőt, hogy ne legyetek egyedül útjaitok során.

KEp2.jpg

Hamarosan bővebb útmutatást is adunk, de előbb hagyunk egy kis időt a kíváncsiaknak, hogy maguktól megtalálják a méhecskéhez vezető utat.
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...