Újdonságok

HÍREK ATS Tioga - hágó

Tioga hágó

Időről időre újra átnézünk olyan területeket, amelyek már szerepelnek játékainkban, és megváltoztatunk dolgokat, vagy új útvonalat készítünk hozzá. Néhányat Európában is tervezünk még az idén. Ma azonban egy olyan új útvonalat szeretnénk bemutatni, amelyet az ATS: Kaliforniához készítünk.


Játékvilágunk valósághoz mért mérete miatt sajnos csak a főbb úthálózat kialakítására tudunk összpontosítani. Általában nincs elég hely arra, hogy kisebb utakat is belesűrítsünk a játékba. De szeretünk néha kivételt tenni és a közösség visszajelzései alapján, a játékosok is kedvelik ezeket. Észrevettünk egy kis üres helyet a Sierra Nevada mellett, végeztünk egy kis kutatást, és úgy éreztük, hogy ez nagyszerű lehetőség lenne az egyik új térképtervezőnknek, hogy tapasztalatszerzés gyanánt tervezzen egy hágót a hegyvidéken. Volt azonban egy kis probléma - a kereskedelmi teherautózás korlátozott az amerikai nemzeti parkokban! Mégis, ez a terület olyan festői, és a feladat olyan csábító volt, hogy úgy döntöttünk, mégis nekifogunk, és kivételt teszünk a játékosok számára, hogy átkelhessenek a hegyi átjárón.


A szóban forgó nemzeti parkot az egyik legszebbnek és talán legijesztőbbnek is tartják. Miközben sok legendának és rejtélyes teremtménynek ad otthont - legyen az a Wendigo, a misztikus Seeahtik törzs, különböző szellemek vagy a híres Bigfoot - az összes észlelés messze történt az úttól, amelyen utazni fogtok.


A szóban forgó út egyike azon kevés kapocsnak, amelyek ezen a területen át vezetnek, mivel e területnek csaknem 95%-a vadon. A megjelölése CA 120 - a híres Tioga hágó. Ha azonnal a Yosemite Nemzeti Parkra gondoltatok, akkor igazatok volt.

Az új útvonal az ATS következő frissítésében, a közelgő 1.31-es verzióban érkezik. Ez a kiegészítés, valamint számos egyéb apró és kevésbé apró változtatás és kiegészítés Kaliforniához, Nevadához és Arizonához természetesen ingyen elérhető lesz minden játékos számára, egyfajta kis jutalomként a fantasztikus közösség hűségéért.

hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2018/03/tioga-pass.html
fordította: hattorihanzo
 
Boxer

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!