Újdonságok

FOLYAMATBAN STEAM kliens

Újabb képek jöttek a Steam hamarosan megújuló klienséről


Ugyan a Valve tavasszal azt ígérte, hogy a nyár elején elérhetővé fogja tenni Steam áruháza egy alaposan átalakított változatát, a cég mindeddig nem kerített erre sort. Ennek ellenére a napokban új információk láttak napvilágot azt illetően, hogy miként is néz ki majd az átdizájnolt bolt, egy véletlen szivárgásnak köszönhetően.


Legalábbis ezt állítja a Steam Database, ami szerint a megújuló Steam-et ábrázoló friss képek bukkantak fel a CS:GO kínai launcherében elrejtve. A képernyőmentéseken valóban a jelenlegitől jelentősen eltérő klienst lehet látni, ami ugyanakkor eltérést mutat a Valve által korábban leleplezett hivatalos képektől is.

Az új képek némi eltérést mutatnak a korábban leleplezett hivatalos képernyőmentésekhez képest

Azt sajnos nem tudni, hogy a kettő közül melyik ábrázolja a frissebb állapotot, és így hogy honnan hova tart a dizájnváltás a programban. Mi a korábbi hivatalos képeket letisztultabbnak tartjuk, de ennek ellenére nem zárható ki, hogy a majdan megjelenő új kliens megjelenése a most felbukkant képekhez láthatóhoz lesz majd közelebb.


A Valve maga hivatalosan nem közölt újabb információkat azzal kapcsolatban, hogy az átalakított kliens kiadására mikor lehet számítani - így erre akár már ezekben a hetekben sor kerülhet majd. A cég ugyanakkor korábban közölte, hogy a friss designt csak fokozatosan fogja a felhasználók számára elérhetővé tenni, így könnyen elképzelhető, hogy egyeseknek tovább kell majd várniuk arra, mire maguk is találkozhatnak vele a programban.

Forrás: PCFórum
 
Boxer

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!