Újdonságok

HÍREK ETS2 Renault T-széria

Mindenki tudja, hogy mi következik - legalábbis mindenki, aki egy kicsit is látott a közösségi médiákban folytatott, Renault-val közös kampányunkból. Itt van hát a bejentés - a várakozásnak vége! Sok akadályon kellet átjutnunk, míg elértünk idáig: a Renault kamionok T-szériája hivatalosan is elérhető az ETS2-n.


Örömmel vettük a reakcióitokat az első bejegyzésektől kezdődően, és most - sokak örömére - elárulhatjuk, hogy a T-széria széleskörű beállítási lehetőségekkel érkezik a játékba: kétfajta kabin, 6 alváz,6 motor, 7 sebváltó, 5 kabinbelső és rengeteg tartozék. A T-széria lesz a Renault-család harmadik tagja. Ahogy a való világban is komoly játékos ez a széria, biztosak vagyunk benne, hogy a játékban is sok Renault-kedvelő első számú kamionja lesz a T-széria.

Kep1.jpg Kep1.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg

A T-széria ingyenes tartalomként érkezik majd, a Steames játék tulajdonosainak automatikusan letöltődik. Ehhez persze ki kell lépni a béta-módból ( ha esetleg ilyen verzióval játszanátok ).

A képek és a videó csupán egy kis étvágygerjesztő azoknak, akik nem játszhatnak azonnal, míg akik igen, azok hamarosan a saját T-szériájukban vezethetnek. Akiket pedig még nem sikerült meggyőzni a kipróbálásról, azok nézzék a streamünket ( Twitch és Steam ) Alex és Oscar részvételével UTC 15:00-kor ( CEST 17:00 ).
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!