Újdonságok

HÍREK ETS2 Rózsaszín szalag jótékonysági esemény

A rózsaszínű szalagok, illetve maga a rózsaszín leggyakrabban a "Nemzetközi mellrák elleni küzdelem hónapja" ideje alatt jelenik meg. Ez egy évenkénti kampány, amelyet október hónap folyamán szerveznek a legnagyobb mellrák ellen küzdő jótékonysági szervezetek, hogy minél jobb felvilágosítást adjanak erről a betegségről, és hogy adományokat gyűjtsenek a betegség elleni küzdelemhez.


A világ számos kamiongyártójának és kamionosának példáján felbuzdulva, most októberben mi is csatlakozunk a "Rózsaszín szalaggal a mellrák ellen" kampányhoz. Csatlakozzatok hozzánk és támogassátok ti is ezt a nagyszerű kezdeményezést, különböző Rózsaszín szalag-szállítmányok fuvarozásával Európában és Amerikában is, a Rózsaszín szalag jótékonysági esemény keretein belül.

Kep1.jpg Kep2.jpg
Kep3.jpg Kep4.jpg

Hogy segítsünk a kampányban, készítettünk egy saját Rózsaszín szalag jótékonysági csomag DLC-t az eseményhez. A Rózsaszín szalag jótékonysági csomag DLC eladásaiból származó bevétel 100%-át átutaljuk majd megbízható mellrák-kutató és jótékonysági szervezeteknek, kezdve a Breast Cancer Research Foundation és az Alliance of Women with Breast Cancer szervezetekkel. Reméljük, hogy a támogatott szervezetek száma növekedni fog a bevételek arányában.

Kep-Steam.jpg

Várjuk a képeiteket és videóitokat erről a különleges jótékonysági eseményről. Bármilyen módon is vesztek részt, ne feledjétek el a képeket vagy videókat a #PinkMyTruck hashtaggel jelölni a közösségi oldalainkon ( Twitter, Instagram, Facebook )

Kep5.jpg

Ezen kívül, délután UTC 15:00-kor ( 17:00 CEST ) egy különleges ÉLŐ adásban csatlakozhattok hozzánk a Twitch-en vagy a Steam-en, ahol Alex ( LondonLad ) és Gavin vesz részt az eseményen egy-egy szállítmánnyal.

Szabályok:

A World of Trucks-on a külső megbízatások segítségével ( ETS2, ATS vagy mindkettő ) a közösségi cél 1 000 000 Rózsaszín szalag-szállítmány célba juttatása a Rózsaszín szalag-pótkocsival.

Ha a játékos 12 ( vagy több ) Rózsaszín szalag fuvart teljesít, akkor eléri az egyéni célt.

Az esemény 2019 október 20-án, vasárnap UTC 23:59-kor ér véget.

Jutalmak:

Egyéni cél elérése:
Egyéni World of Truck-teljesítmény, valamint egy egyedi, Rózsaszín szalaggal díszített boxkesztyű, mint Steam-raktár elem az ETS2-höz és az ATS-hez is.

Közösségi cél elérése:
Ha meglesz az 1 000 000 fuvar, és az egyéni cél is megvan, akkor kaptok egy Rózaszín szalag-stílusú felakasztható dobókockát, mint Steam-raktár elemet az ETS2-höz és az ATS-hez is.

Dolgozzunk hát össze mi kamionosok, hogy támogassuk a mellrák elleni küzdelmet a virtuális világban, akárcsak a valódi világban is történt és történni is fog továbbra is.

Kep-Steam2.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!