Újdonságok

HÍREK ATS Oregon természeti szépségei

Üdvözlünk a következő ATS térképbővítés (Oregon) részleteit bemutató sorozatunk aktuális részében. Ma az utakat körülvevő természetre összpontosítunk. Az államok természeti szépségeinak bemutatása a fejlesztés egy nagyon fontos részét képezi.

01.jpg

Programozóink folyamatosan fejlesztik a térképészek eszközeit. A sziklaalakzatok létrehozására szolgáló rendszereket is tovább finomították, így még több eszköz áll a tervezők rendelkezésére.

02.jpg

A fakitermelés Oregon gazdaságának és szállítmányozásának egyik fő eleme. Szeretnénk a játékosainkat beljebb vinni az erdőbe, és részletesebben bemutatni a dolgokat. Ezért új részletesebb modelleket készítettünk az alacsonyabb és a magasabb növényzethez. Adtunk még hozzá vizenyős területeket, mocsarakat és vadvirágokkal teli buja réteket is. Oregon flórájának néhány egyedi képviselőjét is megalkottuk. Például a városi környezet számára egy vadiúj "thundercloud" virágzó szilvafa modelljét.

03.jpg 04.jpg
05.jpg 06.jpg
07.jpg 08.jpg

Az élő fák és virágok mellett, az Oregon DLC tartalmaz majd kiszáradt erdőket is a valósághű ábrázolás érdekében. A tengerpartokon pedig ágakból és egyéb növényi maradékokból álló természetes hordalékot láthattok.

09.jpg 10.jpg
 

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!