Újdonságok

HÍREK ETS2 Official Multiplayer

Fény az alagút végén... Épp itt volt már az ideje, hogy történjen valami "új" dolog ezen a téren, mert az "onley DLC" már kezdett unalmassá válni. A mókusék megkapták a lehetőséget, a belső béta keretein belül, hogy alaposan kipróbálják az új játékmenetet érintő változásokat. A videót megnézve úgy vélem, hogy jól megfontolt visszafogottsággal csapnak a lovak közé a fejlesztők. Már csak azért is, mert Olyan, mint multiplayer nincs benne, viszont a coperative módnak még jobban is örülök egy kicsit. Már csak azért is, mert igaz csak 8 főig, de magam hostolhatom a szervert, így lehetőségem lesz rá, hogy magam döntsem el, hogy kikkel szeretnék együtt gurulni mondjuk Adonyba, vagy megpihenni valamelyik nagyobb benzinkúton. Egyik szemem örül, a másik viszont sír... A RestaCargo fuvar cég, a közeljövőben mikro vállalkozássá alakul.

 
Boxer

Hozzászólások

#2
Nem csak ők kapták meg, mindenki kipróbálhatja, mert ez egy kísérleti (experimental) béta, és az SCS megadta a feloldó kulcsot, ami a játék "tulajdonságok"-ban a "béták" lapon elérhetővé tesz az "experimental_beta - 1.41" ágat!
Akár magad is kipróbálhatod!!! ;) (mi már nyomultunk rajta!)

Nincs miért sírjon a "másik" szemed, mert amint Te is tudod ez a játékmód egyelőre csak kísérleti jellegű, azaz eléggé limitált beállításokkal üzemel!
Különösebben sok infót ugyan nem közöltek vele kapcsolatban, de szerintem a jelenlegi 8 fős játékos-limitet a végleges verzióban biztosan kibővítik ~20 (esetleg 30) főre, ami szerintem több mint elég! (Már csak az erőforrás-igénybevétel miatt is!)

Nekem már így is tetszik, bár ha majd moddolható lesz, akkor lesz igazán jó, mert akkor ki lehet próbálni a HM-ot is "multiplayer" üzemben! ;)
 
Last edited:
RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
 • Jelenleg senki sem beszélget.
 • tancsa0112 @ tancsa0112:
  jonapot kivánok lene 1 problémém ami igy szol ne tudom a truck mp az ets 2 vel ösze kapcsolni mert a steam azt irja ki hogy zárolttartalomfajl
 • M @ Mr.Pinter:
  Jó Estét
  +1
 • M @ Mr.Pinter:
  Azt szeretném meg kérdezni h frisitetem a ETS 2 mert kérte de a magyar mapp nem indul. És hogy ha letöltöm újból innen indulni fog vagy majd várnom kell 1 új magyar mapp frissítésre ? Elnézést kezdő vagyok még !
  +1
 • C @ CzBalazs:
  Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik profilt. És abba csak a magyar modot használom ??
  C @ CzBalazs: Sziasztok ! Ki szeretném próbálni a magyar modot. Lehetőség van arra, hogy csinálok egy másik...