Újdonságok

HÍREK ETS2 Nemzetközi karácsonyi ajándék-kézbesítő esemény 2018

Újra itt van az év azon időszaka, mikor leülünk a Télapónak küldendő ajándéklistánk fölé. Hála az Északi-sarki modern technikának még sosem volt ilyen egyszerű az ajándékok elkészítése és szétküldése a világ minden tájára.

Kep1.jpg

Nem csoda hát, hogy a nemzetközi ajándékszállítási igény nagyobb, mint valaha. A karácsonyi időszak gyors közeledtével az európai és amerikai szállítmányozási cégek nyomás alá kerültek, és külön sofőröket alkalmaznak az annyira várt ajándékok országok közti és persze időben történő leszállítására.

A logisztikai cégek európa- és amerika-szerte felhívást adtak ki a sofőrök részére, hogy segítsenek ebben a hatalmas feladatban, és hogy ösztönözzék az erőfeszítést, bónuszokat kínálnak azoknak, akik minimum 12 karácsonyi fuvart teljesítenek az európai és amerikai oldalon is.

Nem lesz könnyű feladat, de ha összedolgozunk - némi ünnepi hangulat, dalok és kamiondíszítés mellett -, akkor segíthetünk a Karácsony időben történő kézbesítésében!

Nemzetközi ajándékszállítás - Szabályok:

A személyes cél eléréséhez, a külső szerződések keretében, teljesíts legalább 12 karácsonyi fuvart az ETS2-ben vagy az ATS-ben. A személyes cél külön számolódik a játékokban.

Az alábbi fuvarok számítanak:

Karácsonyi cukorkapálcák
Karácsonyi díszek
Karácsonyi gyertyák
Karácsonyi fa ajándékok
Karácsonyi cracker édesség
Karácsonyi csokik
Karácsonyi zoknik
Karácsonyfa fényfüzérek
Karácsonyi sütik
Karácsonyi dekorációk

Ez egyben kontinensek közti közösségi esemény is. Egy egyesített esemény az ETS2 és az ATS között. A különleges jutalom megszerzéséhez érjetek el 1 000 000 fuvart! A közösségi eseményt itt követhetitek.

Jutalmak:

Az egyéni cél elérése után a következő jutalomban részesültök:
ETS2:
World of Trucks egyedi teljesítmény
Egyedi vontató- és pótkocsifestés - Starlight Burst

Kep2.jpg

ATS:
World of Trucks egyedi teljesítmény
Egyedi vontató- és pótkocsifestés - Edge Tracer

Kep3.jpg

Ha a közösségi cél is teljesül, akkor mindenki kap:
Stílusos menü háttér - First Class
Különleges függő kiegészítő - Magical Spiral


Bónusz:
Ha mindkét játékban teljesíted az egyéni célt ( 12 ETS2 + 12 ATS fuvar ), akkor kapsz egy csini, aranyos egyedi belső díszítést mindkét játékban. ;-)

Megjegyzés: Ahhoz, hogy a közösségi eseményben is részt vegyél, teljesítened kell a személyes célt legalább az egyik játékban. Mindegyik jutalom kereskedhető Steam-elem.

Az esemény 2019 január 13-án, UTC 23:59-kor fejeződik be.
 
Last edited:

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!