Újdonságok

HÍREK ETS2 Németország újratöltve

Németország újratöltve

hamburg.jpg

Nagyon örülünk az érkező rengeteg pozitív visszajelzésnek az ETS2 1.31-es frissítéssel kapcsolatban. Biztos kíváncsiak vagytok, vajon mit tartogatunk az 1.32-es frissítésre. Nézzük csak mit is.

Tudjuk, hogy a közösség kívánságlistáján előkelő helyet foglal el a játékvilág régebbi részeinek szépítgetése. Most eláruljuk hát nektek, hogy egy kicsi de elkötelezett térképész csapat dolgozik azon, hogy az alaptérképet a legutóbbi DLC-k grafikai minőségének megfelelő vagy legalábbis azt megközelítő szintre hozza. A legrégebben készült területek kívánják a legtöbb törődést, így a választásunk is nyilvánvaló volt, hogy hol is kezdjünk: Németország.

city_before.jpg city_later.jpg

Persze nem tudjuk az egész országot egyetlen gyors lépésben újratervezni. A terület, amiről beszélünk hatalmas, bármelyik új DLC-hez mérhető. Összehasonlításképpen, jelenleg éppen 30 ember egyévnyi munkáját pumpáljuk a Balti-tengeren túl DLC-be. Nem szeretnénk lelassítani az új tartalmak létrehozását sem az ETS2-höz, sem az ATS-hez; épp ellenkezőleg. Ezért létrehoztunk egy kis csapatot az SCS-en belül, amely ezeknek a régebbi területeknek a felújításán fog dolgozni. Mindent egybevetve, tekintélyes időbe fog telni (több frissítésnyi), míg nemcsak Németországot, hanem lehetőleg az egész alaptérkép felújításra kerül. És amikor elkészülünk, akkor talán a régi DLC-knek is nekilátunk ;-)

intersection_before.jpg intersection_later.jpg

Ahogy a képeken láthatjátok, a német autópályákra komoly változások várnak. Néhány városra szintén komolyabb felújítás vár, míg másokra csak kisebb fényezés új struktúrával, növényzettel és néhány vizuális bűn javításával. Még egyszer hangsúlyozzuk: az 1.32-es frissítésben megjelenő változások csak az első lépcsőfoknak tekintendőek, amelyet majd még több követ, ahogy a csapat halad az északi résztől a déli felé. A munka eredményei a rendszeres frissítések részei lesznek az felhasználók részére, természetesen ingyen.

landscape_before.jpg landscape_later.jpg

Van még egy idevágó képünk az ETS2 Facebook oldalán. Nézzétek meg azt is!
 
Last edited:

Hozzászólások

RestaCar

Fordító

Vendég
Szabályok Help Felhasználók
  • Jelenleg senki sem beszélget.
    Nincsenek üzenetek a csevegésben. Legyen Te az első, aki beköszön!